Denizli'de Esnaf mağazasının camına astığı afiş ile isyan etti

DENİZLİ 28.05.2019 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Esnaf mağazasının camına astığı afiş ile isyan etti

Denizli’de esnaf girdiği krizden çıkamadığı için mağazasının cam vitrinine ‘BATIYORUZ’ afişini astı.   Denizli Acıpayam ilçesinin merkezinde bulunan Yeni Mahalle’de, Ayakkabı sektöründe girdiği krizi mağazanın cam vitrinine astığı afişle dikkat çekti. ‘BATIYORUZ’ yazısının asılı olduğu afişte tüm ayakkabıların 20 TL olduğunu ifade etti.Ürünlerini aldığı yere olan borçlarını ödemek isteyen esnaf, elinde bulunan ürünleri aldığı fiyatının altında satarak bu borçlardan kurtulmak istiyor.   TEK DERDİMİZ BORCUMUZU ÖDEMEK Yaklaşık 1 yıl önce işyerini açtığını açıklayan Osman Yalçın, “Bu sene bir yıl içerisinde kendi sermayemizi tükettik. Artık tüketecek bir yerimiz kalmadı. Ben 3 aydır satış bile yapamıyorum. İnsanlar bu ortamda üzerine bir şey bile alamıyor. Bir de bölgemizde Mart ayında etkili olan depremi de katarsak zaten insanlarımız tedirgin. Bu ortamda satış yapmak imkansız. Tek derdimiz ürünleri aldığımız yere olan borcumuzu ödeyerek onları yaklaşan bayram öncesi zor durumda bırakmak istemiyoruz. O yüzden aldığımız ayakkabıları kendi alış fiyatımızın altında satıyoruz. Tüm ayakkabılar 20 TL. Herkese Ramazan Bayramı hediyemiz olsun” dedi.       Kaynak: Horoz Gazetesi (GÖKHAN KARAISLI)

Denizli’de esnaf girdiği krizden çıkamadığı için mağazasının cam vitrinine ‘BATIYORUZ’ afişini astı.

 

Denizli Acıpayam ilçesinin merkezinde bulunan Yeni Mahalle’de, Ayakkabı sektöründe girdiği krizi mağazanın cam vitrinine astığı afişle dikkat çekti. ‘BATIYORUZ’ yazısının asılı olduğu afişte tüm ayakkabıların 20 TL olduğunu ifade etti.Ürünlerini aldığı yere olan borçlarını ödemek isteyen esnaf, elinde bulunan ürünleri aldığı fiyatının altında satarak bu borçlardan kurtulmak istiyor.

 

TEK DERDİMİZ BORCUMUZU ÖDEMEK

Yaklaşık 1 yıl önce işyerini açtığını açıklayan Osman Yalçın, “Bu sene bir yıl içerisinde kendi sermayemizi tükettik. Artık tüketecek bir yerimiz kalmadı. Ben 3 aydır satış bile yapamıyorum. İnsanlar bu ortamda üzerine bir şey bile alamıyor. Bir de bölgemizde Mart ayında etkili olan depremi de katarsak zaten insanlarımız tedirgin. Bu ortamda satış yapmak imkansız. Tek derdimiz ürünleri aldığımız yere olan borcumuzu ödeyerek onları yaklaşan bayram öncesi zor durumda bırakmak istemiyoruz. O yüzden aldığımız ayakkabıları kendi alış fiyatımızın altında satıyoruz. Tüm ayakkabılar 20 TL. Herkese Ramazan Bayramı hediyemiz olsun” dedi.

 

 

 

Kaynak: Horoz Gazetesi (GÖKHAN KARAISLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.