AGD: İslam’ı Yaşamak Gibi Yaşatmak Da Önemli

DENİZLİ 03.06.2019 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD: İslam’ı Yaşamak Gibi Yaşatmak Da Önemli

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi; Ramazan-ı Şerif ayına hürmet eden gıda sektörü işletmelerini sosyal medyada ifşa ederek tebrik etti.   Nerede o eski Ramazanlar sözü her yıl söylenir. Geçmişte yaşanılan bayramlar özlemle anılırken, bu mübarek ayda Denizli’de çarşı pazarın normal günlerden pek farkı olmadığı görülüyor.   Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, Denizli’de Ramazan ayının maneviyatına hürmet edip oruçluya saygı gereği ve oruca olan hürmetlerinden dolayı yemek sektöründe hizmet veren bazı lokantaları tespit ederek, sosyal medya sayfası üzerinden  “Şehrimizde Ramazan ayının ruhuna uygun davranış sergileyen esnaflarımızı tebrik ederiz.” Şeklinde paylaşımda bulundu.     Daha sonra AGD Denizli Şubesi tarafından Ramazan ayıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; İslam’ı, Allah’ın emirlerini yaşamak gibi yaşatmak da çok önemlidir. Bizler şunu biliyoruz ki ecdadımız İslam medeniyetini öyle güzel yaşamış ve yaşatmış ki Osmanlı da yaşayan azınlıkların Ramazan ayında Müslümanlar oruçlu diye ortalıkta dolaşan çocuklarına dahi açıkta yemek yedirmediklerini biliyoruz. Medeniyetimizin bu duyarlılıklarını asla kaybetmemeliyiz” ifadelerine yer verildi.      

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi; Ramazan-ı Şerif ayına hürmet eden gıda sektörü işletmelerini sosyal medyada ifşa ederek tebrik etti.

 

Nerede o eski Ramazanlar sözü her yıl söylenir. Geçmişte yaşanılan bayramlar özlemle anılırken, bu mübarek ayda Denizli’de çarşı pazarın normal günlerden pek farkı olmadığı görülüyor.

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, Denizli’de Ramazan ayının maneviyatına hürmet edip oruçluya saygı gereği ve oruca olan hürmetlerinden dolayı yemek sektöründe hizmet veren bazı lokantaları tespit ederek, sosyal medya sayfası üzerinden  “Şehrimizde Ramazan ayının ruhuna uygun davranış sergileyen esnaflarımızı tebrik ederiz.” Şeklinde paylaşımda bulundu.

 

 

Daha sonra AGD Denizli Şubesi tarafından Ramazan ayıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; İslam’ı, Allah’ın emirlerini yaşamak gibi yaşatmak da çok önemlidir. Bizler şunu biliyoruz ki ecdadımız İslam medeniyetini öyle güzel yaşamış ve yaşatmış ki Osmanlı da yaşayan azınlıkların Ramazan ayında Müslümanlar oruçlu diye ortalıkta dolaşan çocuklarına dahi açıkta yemek yedirmediklerini biliyoruz. Medeniyetimizin bu duyarlılıklarını asla kaybetmemeliyiz” ifadelerine yer verildi. 

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.