Denizli Ticaret Borsası'ndan Kazım Arslan için taziye mesajı

DENİZLİ 07.06.2019 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Ticaret Borsası'ndan Kazım Arslan için taziye mesajı

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan için taziye mesajı yayımladı.   Başkan Tefenlili mesajında “Denizli siyasetinin duayen isimlerinden olan CHP Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın vefat haberini teessürle öğrendik. Kendisi uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan, Denizli’ye hizmet eden, güleryüzü, nezaketi ve samimiyetiyle örnek teşkil eden bir siyasetçiydi. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan için taziye mesajı yayımladı.

 

Başkan Tefenlili mesajında “Denizli siyasetinin duayen isimlerinden olan CHP Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın vefat haberini teessürle öğrendik. Kendisi uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan, Denizli’ye hizmet eden, güleryüzü, nezaketi ve samimiyetiyle örnek teşkil eden bir siyasetçiydi. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.