Vali Hasan Karahan’dan, Babadağ ve Sarayköy İlçelerine Ziyaret

DENİZLİ 19.06.2019 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan’dan, Babadağ ve Sarayköy İlçelerine Ziyaret

Vali Hasan Karahan, Muhtarlar toplantısı ve bir dizi incelemede bulunmak üzere Babadağ ve Sarayköy İlçelerini ziyaret etti. İlçelerdeki Vali Karahan, mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi.   Babadağ ilçesinde ilk olarak Babadağ Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Hasan Karahan, Kaymakam Vekili Ahmet Ali Altıntaş ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Kaymakam Vekili Altıntaş’tan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.   Kaymakamlık ziyaretin ardından Muhtarlarla bir araya gelen Vali Karahan, düzenlenen toplantıda vatandaşların temsilcileri konumunda olan Babadağ ilçesindeki Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Toplantıda Babadağ ilçesi mahallelerinin sorunları masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.     Daha sonra Vali Hasan Karahan Babadağ Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki Huzurevi sakinleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, yaşlıların talep ve isteklerini dinledi.     Babadağ ilçe ziyaretinin ardından Vali Hasan Karahan, Mısır’da 17 Haziran 2019 günü mahkeme salonunda söz isterken fenalaşan ve hayatını kaybeden Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için öğle namazına müteakip Denizli Delikliçınar Yeni Camii’nde düzenlenen gıyabi cenaze namazına katıldı.     Gıyabi cenaze namazının ardından Sarayköy ilçesine giden Vali Karahan, burada Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıyla, vatandaşların temsilcileri konumunda olan Sarayköy ilçesi mahalle muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Toplantıda Sarayköy ilçesindeki mahallelerin sorunları masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.  

Vali Hasan Karahan, Muhtarlar toplantısı ve bir dizi incelemede bulunmak üzere Babadağ ve Sarayköy İlçelerini ziyaret etti. İlçelerdeki Vali Karahan, mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi.

 

Babadağ ilçesinde ilk olarak Babadağ Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Hasan Karahan, Kaymakam Vekili Ahmet Ali Altıntaş ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Kaymakam Vekili Altıntaş’tan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

 

Kaymakamlık ziyaretin ardından Muhtarlarla bir araya gelen Vali Karahan, düzenlenen toplantıda vatandaşların temsilcileri konumunda olan Babadağ ilçesindeki Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Toplantıda Babadağ ilçesi mahallelerinin sorunları masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

 

 

Daha sonra Vali Hasan Karahan Babadağ Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki Huzurevi sakinleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, yaşlıların talep ve isteklerini dinledi.

 

 

Babadağ ilçe ziyaretinin ardından Vali Hasan Karahan, Mısır’da 17 Haziran 2019 günü mahkeme salonunda söz isterken fenalaşan ve hayatını kaybeden Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için öğle namazına müteakip Denizli Delikliçınar Yeni Camii’nde düzenlenen gıyabi cenaze namazına katıldı.

 

 

Gıyabi cenaze namazının ardından Sarayköy ilçesine giden Vali Karahan, burada Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıyla, vatandaşların temsilcileri konumunda olan Sarayköy ilçesi mahalle muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Toplantıda Sarayköy ilçesindeki mahallelerin sorunları masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.