Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

DENİZLİ 19.06.2019 - 17:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 20 ila 29 derece arası değişirken hava gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için Turuncu alarmı ikazından bulundu.   Denizli’de bugün görülecek gök gürültülü sağanak, yağışların 12:00 ile 22:00 saatleri arasında yerel olarak kuvvetli olarak bekleniyor. Yetkililer, sel,su baskını,yıldırım,ulaşımda aksamalar,yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağısı riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli  olunması konusunda uyarıda bulundu.   Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün ülkemizde beklenen gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, İç Ege Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Kütahya, Manisa ile İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri,) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Denizli için Turuncu ikazı ile yapılan değerlendirmede, “Hava durumu tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir” uyarısı yapıldı.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 20 ila 29 derece arası değişirken hava gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için Turuncu alarmı ikazından bulundu.

 
Denizli’de bugün görülecek gök gürültülü sağanak, yağışların 12:00 ile 22:00 saatleri arasında yerel olarak kuvvetli olarak bekleniyor. Yetkililer, sel,su baskını,yıldırım,ulaşımda aksamalar,yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağısı riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli  olunması konusunda uyarıda bulundu.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün ülkemizde beklenen gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, İç Ege Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Kütahya, Manisa ile İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri,) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Denizli için Turuncu ikazı ile yapılan değerlendirmede, “Hava durumu tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir” uyarısı yapıldı.

 


Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.