Malzeme almak için gittiği Uşak'ta ölü bulundu

ASAYİŞ 25.06.2019 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Malzeme almak için gittiği Uşak'ta ölü bulundu

Denizli’nin Tavas ilçesi’nde esnaflık yapan 37 yaşındaki Ahmet Bal malzeme almak için gittiği Uşak’ta ölü bulundu.   Tavas İlçesi’nde İnşaat malzemeleri satan 1982 doğumlu Ahmet Bal 3 gün önce Uşak iline malzeme almak için evden ayrıldı. O günden sonra kendisinden haber alınamayan 2 çocuk babası, evli Bal, dün öğle saatlerinde cesedi Uşak’ın Sivaslı Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından bulundu.   Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri  Ahmet Bal’ın öldüğünü belirledi. Bal’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bal'ın ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.   Hayatını kaybeden Ahmet Bal’ın cenazesi bugün Tavas İlçesi’nde Mahalle Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Tavas Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Denizli’nin Tavas ilçesi’nde esnaflık yapan 37 yaşındaki Ahmet Bal malzeme almak için gittiği Uşak’ta ölü bulundu.
 

Tavas İlçesi’nde İnşaat malzemeleri satan 1982 doğumlu Ahmet Bal 3 gün önce Uşak iline malzeme almak için evden ayrıldı. O günden sonra kendisinden haber alınamayan 2 çocuk babası, evli Bal, dün öğle saatlerinde cesedi Uşak’ın Sivaslı Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından bulundu.

 

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri  Ahmet Bal’ın öldüğünü belirledi. Bal’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bal'ın ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

 

Hayatını kaybeden Ahmet Bal’ın cenazesi bugün Tavas İlçesi’nde Mahalle Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Tavas Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.