Kayıp genç kız eve 13 gün sonra döndü! Yeniden kaçtı

DENİZLİ 28.06.2019 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayıp genç kız eve 13 gün sonra döndü! Yeniden kaçtı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde 13 gündür haber alınamayan genç kızın dün evine dönmesinin ardından tekrar evden kaçtığı belirtildi.   Merkezefendi İlçesi Şemikler Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki Yasemin Karul, 15 Haziran'da evden ayrılmış bir daha haber alınamamıştı. Sosyal medyada ve basında kaybolduğu haberleri üzerine genç kız ailesine ulaştı. Paylaşımların kaldırılması üzerine eve geleceği şartını öne sürünce aile sosyal medyadaki ve haber sitelerindeki haberlerin kaldırılması için girişimde bulundu.   Dün akşam saatlerinde evine geri dönen Yasemin Karul, alınan son bilgiye göre gece tekrar evden kaçarak kayıplara karıştığı bilgisi geldi. 13 gün boyunca iki kız arkadaşı ile birlikte kaldığı belirtilen genç kızın nende böyle bir şey yaptığı bilinmiyor.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde 13 gündür haber alınamayan genç kızın dün evine dönmesinin ardından tekrar evden kaçtığı belirtildi.

 

Merkezefendi İlçesi Şemikler Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki Yasemin Karul, 15 Haziran'da evden ayrılmış bir daha haber alınamamıştı. Sosyal medyada ve basında kaybolduğu haberleri üzerine genç kız ailesine ulaştı. Paylaşımların kaldırılması üzerine eve geleceği şartını öne sürünce aile sosyal medyadaki ve haber sitelerindeki haberlerin kaldırılması için girişimde bulundu.

 

Dün akşam saatlerinde evine geri dönen Yasemin Karul, alınan son bilgiye göre gece tekrar evden kaçarak kayıplara karıştığı bilgisi geldi. 13 gün boyunca iki kız arkadaşı ile birlikte kaldığı belirtilen genç kızın nende böyle bir şey yaptığı bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.