Denizli'de olumsuz hava şartları etkilemeye devam ediyor

DENİZLİ 28.06.2019 - 18:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de olumsuz hava şartları etkilemeye devam ediyor

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde ve çevre ilçelerde öğle saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış ile birlikte, yollarsa biriken su nedeniyle bazı yollar kapanma noktasına geldi. Yurt genelinde sıcaklıkların 40 derecelere ulaştığı bugünlerde yağmur ile birlikte nem oranları da artmaya başladı.   Türkiye genelinde sıcaklıkların 40 derecelere kadar çıktığı yaz mevsiminde öğle saatlerine kadar sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemeye çalışıyor, öğleden sonra ise kapanan hava ile birlikte ani sağanak yağışlar, oluşmaya başladı. Bu durumdan etkilenen, Denizli'nin Pamukkale İlçesi, Akhan Mahellesi Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı’nda aşırı yağış nedeniyle yolda oluşan su birikintisinden dolayı araçlar hareket etmekte zorlandı. Yağmurun başlaması ile birlikte trafikte görüş mesafesi düşerken, yolda oluşan su birikintileri ise bazı araçların yolda kalmalarına sebebiyet oluşturdu.   EKİPLER MÜDAHALE ETTİ Trafik polisleri ve İtfaiye ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Akhan yolu üzerinde yağışlar nedeniyle yol üzerinde biriken sular nedeniyle trafikte 1 saatlik aksama meydana geldi. Trafik ekipler tarafından Akhan Kavşağından açık olan yollara yönlendirildi. Yolda kalan 3 otomobil ise, çekici yardımıyla birlikte su birikintisinden kurtarıldı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ekipleri ile ilçe belediyelerine bağlı ekipler, çalışmalarını sürdürüyor. Trafik ekipleri ise sürekli olarak kontrollü bir şekilde trafik akışını sağlamaya çalışıyor.     İLÇELERDE YAĞIŞLAR ZOR ANLAR YAŞATTI Denizli'de geçtiğimiz günlerde ilçelerde yaşanan yağışlı hava nedeniyle bazı evleri su basmıştı. Bugün Çameli İlçesinde öğleden sonra 14.00 sıralarında başlayan yağmur etkisini arttırdı. Yaklaşık olarak 1 saat boyunca aralıksız şekilde yağmur yağdığı belirtildi. Sağanak yağış şeklinde yağan yağmur nedeniyle sokaklarda su birikintileri oluştu.     BU YOLLARI KULLANACAK SÜRÜCÜLER DİKKAT! Denizli’de yağışlı havalarda özellikle sağanak yağışın olduğu durumlarda belirli yollar ve alt geçitlerde biriken sular nedeniyle, trafikte aksamalar veya durma noktasına geliyor. Yetkililer yağışlı havalarda sürücüleri tedbirli olmaları ve olası kazalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Denizli’de şiddetli yağışlarda özellikle şu yollar ve mevkilerde dikkatli olunması gerekiyor. Cankurtaran,Şahintepesi, Akhan Yolu (Organize Yolu), İzmir Asfaltı ve bu yollara bağlı olan alt geçitlerde su birikintilerden oluşacak olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.    

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde ve çevre ilçelerde öğle saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış ile birlikte, yollarsa biriken su nedeniyle bazı yollar kapanma noktasına geldi. Yurt genelinde sıcaklıkların 40 derecelere ulaştığı bugünlerde yağmur ile birlikte nem oranları da artmaya başladı.

 

Türkiye genelinde sıcaklıkların 40 derecelere kadar çıktığı yaz mevsiminde öğle saatlerine kadar sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemeye çalışıyor, öğleden sonra ise kapanan hava ile birlikte ani sağanak yağışlar, oluşmaya başladı. Bu durumdan etkilenen, Denizli'nin Pamukkale İlçesi, Akhan Mahellesi Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı’nda aşırı yağış nedeniyle yolda oluşan su birikintisinden dolayı araçlar hareket etmekte zorlandı. Yağmurun başlaması ile birlikte trafikte görüş mesafesi düşerken, yolda oluşan su birikintileri ise bazı araçların yolda kalmalarına sebebiyet oluşturdu.

 

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Trafik polisleri ve İtfaiye ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Akhan yolu üzerinde yağışlar nedeniyle yol üzerinde biriken sular nedeniyle trafikte 1 saatlik aksama meydana geldi. Trafik ekipler tarafından Akhan Kavşağından açık olan yollara yönlendirildi. Yolda kalan 3 otomobil ise, çekici yardımıyla birlikte su birikintisinden kurtarıldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ekipleri ile ilçe belediyelerine bağlı ekipler, çalışmalarını sürdürüyor. Trafik ekipleri ise sürekli olarak kontrollü bir şekilde trafik akışını sağlamaya çalışıyor.

 

 

İLÇELERDE YAĞIŞLAR ZOR ANLAR YAŞATTI

Denizli'de geçtiğimiz günlerde ilçelerde yaşanan yağışlı hava nedeniyle bazı evleri su basmıştı. Bugün Çameli İlçesinde öğleden sonra 14.00 sıralarında başlayan yağmur etkisini arttırdı. Yaklaşık olarak 1 saat boyunca aralıksız şekilde yağmur yağdığı belirtildi. Sağanak yağış şeklinde yağan yağmur nedeniyle sokaklarda su birikintileri oluştu.

 

 

BU YOLLARI KULLANACAK SÜRÜCÜLER DİKKAT!

Denizli’de yağışlı havalarda özellikle sağanak yağışın olduğu durumlarda belirli yollar ve alt geçitlerde biriken sular nedeniyle, trafikte aksamalar veya durma noktasına geliyor. Yetkililer yağışlı havalarda sürücüleri tedbirli olmaları ve olası kazalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Denizli’de şiddetli yağışlarda özellikle şu yollar ve mevkilerde dikkatli olunması gerekiyor. Cankurtaran,Şahintepesi, Akhan Yolu (Organize Yolu), İzmir Asfaltı ve bu yollara bağlı olan alt geçitlerde su birikintilerden oluşacak olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.

 

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.