Ali İpek'in cenaze programı belli oldu

DENİZLİ 29.06.2019 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali İpek'in cenaze programı belli oldu

Denizlili iş adamı ve Denizlispor'un eski başkanlarından 64 yaşındaki Ali İpek’in cenaze programı belli oldu.   Akciğer Kanseri teşhisi ile tedavi gördüğü özel hastanede gece saatlerinde fenalaştıktan sonra hayatını kaybeden işadamı ve eski Denizlispor Başkanlarından Ali İpek  yarın toprağa verileceği belirtildi.   Ali İpek’in cenazesi yarın (30 Haziran Pazar)  Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.Öte yandan cenaze namazı öncesi saat 14.30'da Denizlispor Kulübü'nde tören düzenleneceği belirtildi.

Denizlili iş adamı ve Denizlispor'un eski başkanlarından 64 yaşındaki Ali İpek’in cenaze programı belli oldu.

 

Akciğer Kanseri teşhisi ile tedavi gördüğü özel hastanede gece saatlerinde fenalaştıktan sonra hayatını kaybeden işadamı ve eski Denizlispor Başkanlarından Ali İpek  yarın toprağa verileceği belirtildi.

 

Ali İpek’in cenazesi yarın (30 Haziran Pazar)  Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.Öte yandan cenaze namazı öncesi saat 14.30'da Denizlispor Kulübü'nde tören düzenleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.