Denizli polisi şüpheli bulduğu aracı durdurdu ve haklı çıktı

ASAYİŞ 03.07.2019 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli polisi şüpheli bulduğu aracı durdurdu ve haklı çıktı

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sonucu şüphelenilen araçta uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan aparatlar ele geçirildi. Olayda ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.   Denizli Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güven ve huzuru sağlamak adına yaptıkları çalışmalar esnasında, şüpheli bir araç önceki gün saat 23.40 sıralarında Akar Kavşağı’nda durduruldu. Ekiplerin yaptığı aramada 3,3 gr kristal tabir edilen uyuşturucu madde 14 gr eroin maddesi, uyuşturucu madde yapımında kullanılan aparat ve düzenekler ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak İ.T isimli kadın ile B.G ve T.G isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sonucu şüphelenilen araçta uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan aparatlar ele geçirildi. Olayda ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

 

Denizli Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güven ve huzuru sağlamak adına yaptıkları çalışmalar esnasında, şüpheli bir araç önceki gün saat 23.40 sıralarında Akar Kavşağı’nda durduruldu. Ekiplerin yaptığı aramada 3,3 gr kristal tabir edilen uyuşturucu madde 14 gr eroin maddesi, uyuşturucu madde yapımında kullanılan aparat ve düzenekler ele geçirildi.

Olay ile ilgili olarak İ.T isimli kadın ile B.G ve T.G isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.