Denizli'de ekmeğin içinden çıkan mide bulandırdı!

DENİZLİ 04.07.2019 - 13:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de ekmeğin içinden çıkan mide bulandırdı!

Denizli’de son günlerde ekmekten kıl, toka, somun anahtarı, mandal derken bu sefer ise böcek çıktı.   İddiaya göre, Acıpayam ilçesinde ekmek üreten bir fırının Serinhisar ilçesine getirdiği ekmekten böcek çıktı. Durumu sosyal medyadan paylaşan vatandaşlar  “ekmeği iyi ki de ortadan ikiye bölmüşüz, belki dilimlesek böceği fark etmeyecektik” dedi. Fırınların yeterince denetlenmediğini de dile getiren vatandaşlar durumdan şikayetçi oldu.    

Denizli’de son günlerde ekmekten kıl, toka, somun anahtarı, mandal derken bu sefer ise böcek çıktı.

 

İddiaya göre, Acıpayam ilçesinde ekmek üreten bir fırının Serinhisar ilçesine getirdiği ekmekten böcek çıktı. Durumu sosyal medyadan paylaşan vatandaşlar  “ekmeği iyi ki de ortadan ikiye bölmüşüz, belki dilimlesek böceği fark etmeyecektik” dedi.

Fırınların yeterince denetlenmediğini de dile getiren vatandaşlar durumdan şikayetçi oldu.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.