Denizli’de Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışmasına Davet

DENİZLİ 05.07.2019 - 15:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışmasına Davet

Denizli'de, Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle 10 ilin temsilcisinin katılacağı Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması yarın yapılacak.   Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri arasında düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması" Denizli’de 06 Temmuz Cumartesi günü (yarın) Müftü Ahmet Hulusi Efendi (Üniversite) Camii’nde saat 11.00’de düzenlenecektir.     Müftü Ahmet Hulusi Efendi (Üniversite) Camii’nde düzenlenen yarışmaya on ilin birincisi olan din görevlilerinin katılacağını belirten İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık, “Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması’ için İl Müftülüğümüz olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. On ilin birincileri arasında bölge birincisi seçilecek ve Türkiye Finalinde bölgemiz adına yarışacaktır. Jüri heyeti önünde ezanı güzel okumak için yarışmacılar en güzel sedalarıyla birbiriyle yarışacak. Bölge finalinin şehrimizde olması çok önemlidir. Bu vesileyle tüm Denizlili vatandaşlarımızı 06 Temmuz Cumartesi günü (yarın) saat 11.00’de Müftü Ahmet Hulusi Efendi (Üniversite) Camii’ndeki manevi havayı teneffüs etmeye ve yarışmayı takip etmeye bekliyoruz.”  dedi.   “Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması”na katılan iller şunlardır; Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, İzmir, İsparta, Muğla, Manisa ve Uşak.    

Denizli'de, Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle 10 ilin temsilcisinin katılacağı Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması yarın yapılacak.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri arasında düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması" Denizli’de 06 Temmuz Cumartesi günü (yarın) Müftü Ahmet Hulusi Efendi (Üniversite) Camii’nde saat 11.00’de düzenlenecektir.

 

 

Müftü Ahmet Hulusi Efendi (Üniversite) Camii’nde düzenlenen yarışmaya on ilin birincisi olan din görevlilerinin katılacağını belirten İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık, “Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması’ için İl Müftülüğümüz olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. On ilin birincileri arasında bölge birincisi seçilecek ve Türkiye Finalinde bölgemiz adına yarışacaktır. Jüri heyeti önünde ezanı güzel okumak için yarışmacılar en güzel sedalarıyla birbiriyle yarışacak. Bölge finalinin şehrimizde olması çok önemlidir. Bu vesileyle tüm Denizlili vatandaşlarımızı 06 Temmuz Cumartesi günü (yarın) saat 11.00’de Müftü Ahmet Hulusi Efendi (Üniversite) Camii’ndeki manevi havayı teneffüs etmeye ve yarışmayı takip etmeye bekliyoruz.”  dedi.

 

“Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması”na katılan iller şunlardır; Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, İzmir, İsparta, Muğla, Manisa ve Uşak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.