Denizli'de 18 yaşından küçük 7 kişi hırsızlıktan yakalandı

ASAYİŞ 05.07.2019 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 18 yaşından küçük 7 kişi hırsızlıktan yakalandı

Denizli’nin Tavas ilçesinde 18 yaşından küçük 7 şahıs motosiklet hırsızlığı olayından dolayı yakalandı.   Olay,Tavas ilçesinde bir çok motosiklet hırsızlığı olayına karışan 7 kişi yakalandı. Şahısların Tavaslı olmadığı belirtildi.Şahısların yaşlarının 18’den küçük olduğu açıklandı. Zanlılar, polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda ilçe merkezinde yaşanan çok sayıda motosiklet hırsızlığı olaylarının ardından harekete geçti. Ekipler, ilçe merkezinde motosiklet çalan 7 kişiyi suçüstü yakaladı. Bir anda neye uğradığını bilemeyen zanlılar, gözaltına alındı.   Şahısların ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Denizli’nin Tavas ilçesinde 18 yaşından küçük 7 şahıs motosiklet hırsızlığı olayından dolayı yakalandı.

 

Olay,Tavas ilçesinde bir çok motosiklet hırsızlığı olayına karışan 7 kişi yakalandı. Şahısların Tavaslı olmadığı belirtildi.Şahısların yaşlarının 18’den küçük olduğu açıklandı. Zanlılar, polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda ilçe merkezinde yaşanan çok sayıda motosiklet hırsızlığı olaylarının ardından harekete geçti. Ekipler, ilçe merkezinde motosiklet çalan 7 kişiyi suçüstü yakaladı. Bir anda neye uğradığını bilemeyen zanlılar, gözaltına alındı.

 

Şahısların ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.