Denizli'de yolda yürürken yere düşüp öldü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2019 - 15:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yolda yürürken yere düşüp öldü

Denizli’de yolda yürüyen bir kadın fenalaşarak düştüğü yerde hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi 2049 sokakta yürüyen kimliği tespit edilemeyen bir kadın, yürüdüğü sırada henüz bilinmeyen bir nedenle aniden yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yere yığılan kadına müdahale etti. 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’de yolda yürüyen bir kadın fenalaşarak düştüğü yerde hayatını kaybetti.

 
Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi 2049 sokakta yürüyen kimliği tespit edilemeyen bir kadın, yürüdüğü sırada henüz bilinmeyen bir nedenle aniden yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yere yığılan kadına müdahale etti. 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. 
 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.