Polisin takibe aldığı şahsın evinde uyuşturucu ve silah ele geçirildi

ASAYİŞ 13.07.2019 - 10:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Polisin takibe aldığı şahsın evinde uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde polisin takibe aldığı şahsın evinden eroin ve ruhsatsız silah ile tüfek ele geçirildi.   Edinilen bilgiye göre Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelendiği K.A teknik ve fiziki takibe aldı. Şahsın yapılan takip sonucu savcılıktan alınan izin ile evinde yapılan aramada ruhsatsız av tüfeği ile bir tabanca ve 0,6 gram kullanıma hazır eroin ele geçirildi.   Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen K.A. yapılan GBT sorgusunda daha önce başka bir suçtan kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Alınan ilk ifadesinden sonra adli makamlara sevk edilen K.A. tutuklanarak ceza evine gönderildi.   Kaynak: Yeşilcivrilgazetesi

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde polisin takibe aldığı şahsın evinden eroin ve ruhsatsız silah ile tüfek ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye göre Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelendiği K.A teknik ve fiziki takibe aldı. Şahsın yapılan takip sonucu savcılıktan alınan izin ile evinde yapılan aramada ruhsatsız av tüfeği ile bir tabanca ve 0,6 gram kullanıma hazır eroin ele geçirildi.

 

Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen K.A. yapılan GBT sorgusunda daha önce başka bir suçtan kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Alınan ilk ifadesinden sonra adli makamlara sevk edilen K.A. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Kaynak: Yeşilcivrilgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.