15 Temmuz kutlamalarına gölge düşürmeye çalışıyorlar

DENİZLİ 15.07.2019 - 19:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

15 Temmuz kutlamalarına gölge düşürmeye çalışıyorlar

FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz darbe girişiminde, Aziz Türk Milletinin birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek o karanlık gecede canları pahasına mücadele vererek kazanılan zaferin 3. yılında “15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü”  adı altında tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de kutlanıyor. Kutlamalara devletimizin yanındayız diyerek  stant açarak vatandaşlara ikramda bulunan cemaatler bazı kesim ve basın organları tarafından hedef gösterilmeye çalışılıyor.   15 Temmuz 2016 yılında FETÖ/PDY terör örgütünün İslami değerleri kullanarak verdiği imajın altında darbe gecesi Türkiye’ye verdiği zararın yanı sıra İslami cemaatleri de töhmet altında bırakmıştır. 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece bazı cenahın ATM ve benzin istasyonlarında kuyruğa girmesinin yanında her zaman ötekileştirilmeye çalışılan İslami cemaatler meydanlara inerek en ön safta darbeye karşı mücadele vermişti. Hem duaları hem de FETÖ’nün silahlı askerlerine, tanklarına karşı mücadele vermiş tüm siyasi görüşten ve fikirden insanlarla birlikte vatanı müdafaada bulunmuşlardı.   DARBEYİ SENARYO OLARAK NİTELEYENLER CEMAATLERİ HEDEF GÖSTERİYOR O gecenin akabinde kazanılan kutlu zaferin ardından devlet tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” adı altında şehitlerimiz yad edilip FETÖ ve destekçilerine karşı verilen mücadelede kazanılan zafer 3 yıldır kutlanmaktadır. FETÖ örgütünün kendisini İslami bir cemaat göstererek geldiği noktada ülkemize en kanlı darbe girişimini gerçekleştirmiştir. Buda her fırsatta 15 Temmuz darbe girişimini senaryo olarak niteleyen kesimler tarafından tüm İslami cemaatler hedef gösterilir hale gelmiştir.   BU KİN VE NEFRET NİYE? Bu günlerde birlik ve beraberliğin ön planda olması göz önünde bulundurulduğunda bu kin ve nefret nedendir sorusu akıllara geliyor. Tüm amaçları kurdukları dernek ve vakıflarla devletimizin yanındayız diyen İslami cemaatler, 15 Temmuz’da alınan zaferin kutlandığı bu gecede vatandaşlar bir arada olarak ikramda bulunmak üzere stantlar açmıştır. Bunu gören bazı kesimler ve bazı basın organları FETÖ’nün günahını bu vakıf ve derneklere mensup insanlara yüklemeye çalışarak onların ne işi var diye hesap sormaya kalkıyor. Demokrasi ve Birlik Günü’nde yapılan bu ayrımcılık ve hedef göstermelerine vatandaşlar tepki gösterdi. “Orda bulunan insanlarda bu devletin birer ferdi ve vatandaşıdır” dediler.

FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz darbe girişiminde, Aziz Türk Milletinin birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek o karanlık gecede canları pahasına mücadele vererek kazanılan zaferin 3. yılında “15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü”  adı altında tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de kutlanıyor. Kutlamalara devletimizin yanındayız diyerek  stant açarak vatandaşlara ikramda bulunan cemaatler bazı kesim ve basın organları tarafından hedef gösterilmeye çalışılıyor.

 

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ/PDY terör örgütünün İslami değerleri kullanarak verdiği imajın altında darbe gecesi Türkiye’ye verdiği zararın yanı sıra İslami cemaatleri de töhmet altında bırakmıştır. 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece bazı cenahın ATM ve benzin istasyonlarında kuyruğa girmesinin yanında her zaman ötekileştirilmeye çalışılan İslami cemaatler meydanlara inerek en ön safta darbeye karşı mücadele vermişti. Hem duaları hem de FETÖ’nün silahlı askerlerine, tanklarına karşı mücadele vermiş tüm siyasi görüşten ve fikirden insanlarla birlikte vatanı müdafaada bulunmuşlardı.

 

DARBEYİ SENARYO OLARAK NİTELEYENLER CEMAATLERİ HEDEF GÖSTERİYOR

O gecenin akabinde kazanılan kutlu zaferin ardından devlet tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” adı altında şehitlerimiz yad edilip FETÖ ve destekçilerine karşı verilen mücadelede kazanılan zafer 3 yıldır kutlanmaktadır. FETÖ örgütünün kendisini İslami bir cemaat göstererek geldiği noktada ülkemize en kanlı darbe girişimini gerçekleştirmiştir. Buda her fırsatta 15 Temmuz darbe girişimini senaryo olarak niteleyen kesimler tarafından tüm İslami cemaatler hedef gösterilir hale gelmiştir.

 

BU KİN VE NEFRET NİYE?

Bu günlerde birlik ve beraberliğin ön planda olması göz önünde bulundurulduğunda bu kin ve nefret nedendir sorusu akıllara geliyor. Tüm amaçları kurdukları dernek ve vakıflarla devletimizin yanındayız diyen İslami cemaatler, 15 Temmuz’da alınan zaferin kutlandığı bu gecede vatandaşlar bir arada olarak ikramda bulunmak üzere stantlar açmıştır. Bunu gören bazı kesimler ve bazı basın organları FETÖ’nün günahını bu vakıf ve derneklere mensup insanlara yüklemeye çalışarak onların ne işi var diye hesap sormaya kalkıyor. Demokrasi ve Birlik Günü’nde yapılan bu ayrımcılık ve hedef göstermelerine vatandaşlar tepki gösterdi. “Orda bulunan insanlarda bu devletin birer ferdi ve vatandaşıdır” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.