Denizli'de çobanın üzerine yıldırım düştü, hayatını kaybetti

ASAYİŞ 17.07.2019 - 21:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de çobanın üzerine yıldırım düştü, hayatını kaybetti

Denizli'nin Serinhisar İlçesinde öğleden sonra başlayan yağışın ardından koyun otlatmaya giden 21 yaşındaki Metin Parça'nın olduğu yere yıldırım düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.   Olay, saat 15.40 sıralarında Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi yakınlarında bulunan dağlık alanda Imırdat mevkisinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, etkili olan sağanak yağış sırasında ımırdat mevkisi olarak bilinen dağlık alanda, yıldırım düşmesi sonucunda Metin Parça (21) isimli çoban yaşamını yitirdi.Koyunlar kendileri ağıllarında geldiğinde Parça'nın olmadığını fark eden aile, olay sonrası Jandarma'ya haber verdikten sonra ekipler ile birlikte sürekli olarak kullandığı yoldan, aramaya çıktı. Jandarma ekipleri arama yaptığı sırada Parça'nın cansız bedenine ulaştı. Olay yerine çağırılan ambulans ile aşağı indirilerek hastane morguna kaldırıldı.  

Denizli'nin Serinhisar İlçesinde öğleden sonra başlayan yağışın ardından koyun otlatmaya giden 21 yaşındaki Metin Parça'nın olduğu yere yıldırım düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

 

Olay, saat 15.40 sıralarında Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi yakınlarında bulunan dağlık alanda Imırdat mevkisinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, etkili olan sağanak yağış sırasında ımırdat mevkisi olarak bilinen dağlık alanda, yıldırım düşmesi sonucunda Metin Parça (21) isimli çoban yaşamını yitirdi.Koyunlar kendileri ağıllarında geldiğinde Parça'nın olmadığını fark eden aile, olay sonrası Jandarma'ya haber verdikten sonra ekipler ile birlikte sürekli olarak kullandığı yoldan, aramaya çıktı. Jandarma ekipleri arama yaptığı sırada Parça'nın cansız bedenine ulaştı. Olay yerine çağırılan ambulans ile aşağı indirilerek hastane morguna kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.