JÖH ve JÖAK tanıtım satış tırı Denizli'de!

DENİZLİ 22.07.2019 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

JÖH ve JÖAK tanıtım satış tırı Denizli'de!

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım ve satış tırı Denizli’ye geldi. Gazi Bulvarı üzeri Candoğan Parkı yanında kurulan ürün satış tırının ilk gününde Denizlili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar satış tırında bulunan stant da bulunan ürünlerden aldı. Alınan her ürünün geliri şehit olan jandarma mensuplarının ailelerine destek veren Jandarma Asayiş Vakfı’na bağışlanıyor.   Tırdaki dev ekranda JÖH ve JÖAK hakkında bilgi verilirken, stantta JÖH ve JÖAK ların kullandığı pusula, saat, künye, gözlük, bileklik ile baskılı tişört ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu.   JÖH ve JÖAK tanıtım tırının bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Denizli’de vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi.          

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım ve satış tırı Denizli’ye geldi.


Gazi Bulvarı üzeri Candoğan Parkı yanında kurulan ürün satış tırının ilk gününde Denizlili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar satış tırında bulunan stant da bulunan ürünlerden aldı. Alınan her ürünün geliri şehit olan jandarma mensuplarının ailelerine destek veren Jandarma Asayiş Vakfı’na bağışlanıyor.

 


Tırdaki dev ekranda JÖH ve JÖAK hakkında bilgi verilirken, stantta JÖH ve JÖAK ların kullandığı pusula, saat, künye, gözlük, bileklik ile baskılı tişört ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

 

JÖH ve JÖAK tanıtım tırının bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Denizli’de vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.