Denizli Dental Rezidans Gazeteciler ile bir araya geldi

DENİZLİ 26.07.2019 - 17:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Dental Rezidans Gazeteciler ile bir araya geldi

Denizli  Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde Basın Bayramı nedeniyle basın mensuplarıyla birlikte bir araya geldi.   Denizli'de 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı etkinlikleri kapsamında 26 Temmuz Cuma günü, yerel ve ulusal gazeteciler ile kahvaltıda buluşan, Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu Basın bayramını kutladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Dental Rezidans Kurucusu ve Genel Müdürü Diş Hekimi Mustafa Özcan basın bayramını kutladı.   Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı konuşmasında: "24 Temmuz Basın bayramı nedeniyle etkinliklerimiz sürüyor, bugün 26 Temmuz'a geldik, gerçekten 3-4 gündür Denizli'de ki bir çok kuruluşumuzun, meslektaşlarımıza ve cemiyetimize gösterdiği ilgi ve tevecül bizleri çok mutlu mutlu ediyor, çok teşekkür ediyoruz bunun için, bu kuruşlardan biriside Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu, kendileri basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelerek, bizim bu mutlu günümüzü kutlama nezaketi gösterdiler, kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.   Dental Rezidans Kurucusu ve Genel Müdürü Diş Hekimi Mustafa Özcan ise konuşmalarına şöyle başladı: " 24 Temmuz 1908'de basında sansürün kaldırılmasıyla beraber, bu tarih 111.yıldır ülkemizde Gazeteciler ve Basın bayramı olarak kutlanmaktadır. Bizde böyle özel bir günde, sizlerle beraber olmak istedik. Aynı zamanda bu zor görevi yerine getirmek için canla başla çalışan, başta Cemiyet Başkanı olmak üzere tüm gazetecilerin basın bayramı gününü kutluyoruz. Basının, insanların, toplumların ve ülkelerin gelişiminde ki önemini biliyoruz ve bu görevi yerine getirmek için tüm zorluklara göğüs geren tüm basın çalışanlarına teşekkür etmek için sizlerle buradayız, çok teşekkür ediyoruz, çok zor bir görevi gerçekleştiriyorsunuz, basın bayramınızı tekrardan kutluyorum ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum." dedi.   Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu, güzel bir sohbetin ve toplantının ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Denizli  Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde Basın Bayramı nedeniyle basın mensuplarıyla birlikte bir araya geldi.

 

Denizli'de 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı etkinlikleri kapsamında 26 Temmuz Cuma günü, yerel ve ulusal gazeteciler ile kahvaltıda buluşan, Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu Basın bayramını kutladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Dental Rezidans Kurucusu ve Genel Müdürü Diş Hekimi Mustafa Özcan basın bayramını kutladı.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı konuşmasında: "24 Temmuz Basın bayramı nedeniyle etkinliklerimiz sürüyor, bugün 26 Temmuz'a geldik, gerçekten 3-4 gündür Denizli'de ki bir çok kuruluşumuzun, meslektaşlarımıza ve cemiyetimize gösterdiği ilgi ve tevecül bizleri çok mutlu mutlu ediyor, çok teşekkür ediyoruz bunun için, bu kuruşlardan biriside Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu, kendileri basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelerek, bizim bu mutlu günümüzü kutlama nezaketi gösterdiler, kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

 

Dental Rezidans Kurucusu ve Genel Müdürü Diş Hekimi Mustafa Özcan ise konuşmalarına şöyle başladı: " 24 Temmuz 1908'de basında sansürün kaldırılmasıyla beraber, bu tarih 111.yıldır ülkemizde Gazeteciler ve Basın bayramı olarak kutlanmaktadır. Bizde böyle özel bir günde, sizlerle beraber olmak istedik. Aynı zamanda bu zor görevi yerine getirmek için canla başla çalışan, başta Cemiyet Başkanı olmak üzere tüm gazetecilerin basın bayramı gününü kutluyoruz. Basının, insanların, toplumların ve ülkelerin gelişiminde ki önemini biliyoruz ve bu görevi yerine getirmek için tüm zorluklara göğüs geren tüm basın çalışanlarına teşekkür etmek için sizlerle buradayız, çok teşekkür ediyoruz, çok zor bir görevi gerçekleştiriyorsunuz, basın bayramınızı tekrardan kutluyorum ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum." dedi.

 

Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu, güzel bir sohbetin ve toplantının ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.