Denizli basınından sevilen isim çifte mutluluk yaşadı

DENİZLİ 01.08.2019 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli basınından sevilen isim çifte mutluluk yaşadı

Denizli'nin yerel televizyon kanallarından olan Pamukkale Televizyonun sevilen kameranı ve basın camiasının sevilen isimlerinden Ümit Memiş, İncilipınar Nikah Sarayında Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki'nin öncülüğünde, Ümit Memiş ile Hale Öksüz'ü törenle hayatlarını birleştirdi. Nikah töreninde ise doğum gününü kutlayan Memiş, çifte bir mutluluk yaşadı.   Denizli'nin yerel kanallarından olan Pamukkale Televizyonunun sevilen kameramanı Ümit Memiş hayatını Hale Öksüz ile birleştirdi. Genç çiftin yaşadığı mutluluk ise İncilipınar Nikah salonunda düzenlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Memiş ve Öksüz aileleri ile birlikte Ümit Memiş'in dostları, mesai arkadaşları ve meslektaşları törene katılım sağladı.Genç çiftin nikahını kıyan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, evlilik yolunda attıkları bu önemli adım için tebrik etti. Nikah törenin bitiminin ardından damat Ümit Memiş’in doğum günü kutlandı, 33 yaşına giren Memiş, çifte mutluluk yaşadı. Genç çifte Denizli 20 Haber olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.  

Denizli'nin yerel televizyon kanallarından olan Pamukkale Televizyonun sevilen kameranı ve basın camiasının sevilen isimlerinden Ümit Memiş, İncilipınar Nikah Sarayında Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki'nin öncülüğünde, Ümit Memiş ile Hale Öksüz'ü törenle hayatlarını birleştirdi. Nikah töreninde ise doğum gününü kutlayan Memiş, çifte bir mutluluk yaşadı.

 

Denizli'nin yerel kanallarından olan Pamukkale Televizyonunun sevilen kameramanı Ümit Memiş hayatını Hale Öksüz ile birleştirdi. Genç çiftin yaşadığı mutluluk ise İncilipınar Nikah salonunda düzenlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Memiş ve Öksüz aileleri ile birlikte Ümit Memiş'in dostları, mesai arkadaşları ve meslektaşları törene katılım sağladı.Genç çiftin nikahını kıyan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, evlilik yolunda attıkları bu önemli adım için tebrik etti. Nikah törenin bitiminin ardından damat Ümit Memiş’in doğum günü kutlandı, 33 yaşına giren Memiş, çifte mutluluk yaşadı. Genç çifte Denizli 20 Haber olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.