Çameli'de Muhteşem Gala Gecesi

DENİZLİ 02.08.2019 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de Muhteşem Gala Gecesi

    Çameli Taş Konaklarda yapılan Gala Gecesi Yemeğine 110 Paraşütçü ve konuklar katıldı. Gala Gecesi Yemeğinde konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ Yamaç paraşütünün Türkiye'de ve Dünya’da daha fazla tanıtılmasını ve gelişmesine katkı sağlayacağını 02 Ağustos 2019 Cuma günü final atlayışları ile son bulacağını saat 20.00’de ödül töreninin Taş Konaklarda yapılacağını dile getirerek final atlayışlarında atlayacak sporcularımıza şimdide başarılar diliyorum” dedi.     BAŞKAN ARSLAN MİSAFİRLERLE TEK TEK İLGİLENDİ Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Yemekten önce ve sonra masaları gezerek Yamaç paraşütündeki sporcular ve misafirler sohbet ederek Çameli’nin doğal güzelliklerini, belediye çalışmaları ve gezilebilecek faaliyetleri, Yurt içi ve yurtdışında yapılan fuar organizasyonlarında yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.   ÇAMELİ OYUN HAVALARIYLA EĞLENDİLER Çameli Taş Konaklarda düzenlenen Gala gecesinde konuklara Çameli’nin eşşiz lezzeti olan Çameli Alabalığının lezzetini tadan misafirler, Çameli’ye özgü masıt kırıkları ve özgü oyun havaları ile doyasıya eğlendiler. Başkan Arslan, “Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Bu yıl 7'incisi düzenlediğimiz Uluslararası Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonasında hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Gecemize iştirak eden siz kıymetli misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.  

 

 

Çameli Taş Konaklarda yapılan Gala Gecesi Yemeğine 110 Paraşütçü ve konuklar katıldı. Gala Gecesi Yemeğinde konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ Yamaç paraşütünün Türkiye'de ve Dünya’da daha fazla tanıtılmasını ve gelişmesine katkı sağlayacağını 02 Ağustos 2019 Cuma günü final atlayışları ile son bulacağını saat 20.00’de ödül töreninin Taş Konaklarda yapılacağını dile getirerek final atlayışlarında atlayacak sporcularımıza şimdide başarılar diliyorum” dedi.

 

 

BAŞKAN ARSLAN MİSAFİRLERLE TEK TEK İLGİLENDİ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Yemekten önce ve sonra masaları gezerek Yamaç paraşütündeki sporcular ve misafirler sohbet ederek Çameli’nin doğal güzelliklerini, belediye çalışmaları ve gezilebilecek faaliyetleri, Yurt içi ve yurtdışında yapılan fuar organizasyonlarında yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

ÇAMELİ OYUN HAVALARIYLA EĞLENDİLER

Çameli Taş Konaklarda düzenlenen Gala gecesinde konuklara Çameli’nin eşşiz lezzeti olan Çameli Alabalığının lezzetini tadan misafirler, Çameli’ye özgü masıt kırıkları ve özgü oyun havaları ile doyasıya eğlendiler. Başkan Arslan, “Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Bu yıl 7'incisi düzenlediğimiz Uluslararası Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonasında hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Gecemize iştirak eden siz kıymetli misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.