Denizli Büyükşehir otobüslerinde ücret artışı yok

DENİZLİ 10.08.2019 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Büyükşehir otobüslerinde ücret artışı yok

Denizli'de Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın talebi üzerine şehir içi minibüs hatlarında zam yapılırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde herhangi bir ücret artışı yapılmadı.   Denizli'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından şehir içi minibüs hatlarında 15 Ağustos 2019 Perşembe gününden itibaren zam yapıldığı açıklanırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş’nin, toplu taşıma hizmeti yapan belediye otobüslerinde ise herhangi bir fiyat değişikliğine gidilmediği belirtildi.   Minibüs ücretlerine zam haberi için tıklayınız...

Denizli'de Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın talebi üzerine şehir içi minibüs hatlarında zam yapılırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde herhangi bir ücret artışı yapılmadı.

 

Denizli'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından şehir içi minibüs hatlarında 15 Ağustos 2019 Perşembe gününden itibaren zam yapıldığı açıklanırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş’nin, toplu taşıma hizmeti yapan belediye otobüslerinde ise herhangi bir fiyat değişikliğine gidilmediği belirtildi.

 

Minibüs ücretlerine zam haberi için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.