Denizli'de protokol üyeleri Kurban Bayramı Arefesinde Bayramlaştı

DENİZLİ 10.08.2019 - 16:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de protokol üyeleri Kurban Bayramı Arefesinde Bayramlaştı

Denizli Valisi Hasan Karahan ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı arifesinde Çocuk Evleri Sitesi ve Huzurevi’ni ziyaret ederek buralarda kalanlar ile bayramlaştı. Ziyaretlerde küçüklerin gönüllerini, büyüklerin dualarını alan protokol üyeleri, Şehitlik ziyaretinde ise şehitlerin mezarlarına karanfil bırakarak kabirlerin başında bulunan şehit aileleri ile de bayramlaştı. Protokol üyeleri son olarak 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında vatandaşlarımızla bayramlaştı.   Bayramlaşma ziyaretlerine; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, daire müdürleri ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.   İlk olarak Asri Mezarlıktaki Asker ve Polis şehitliklerini ayrı ayrı ziyaret eden protokol üyeleri buralarda okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan duaya el açarak iştirak ettiler. Duanın ardından Şehit mezarlarına karanfil bırakan Vali Hasan Karahan ve protokol üyeleri şehit mezarlarının başında bekleyen şehit aileleri ile de bayramlaştılar.   Şehitlik ziyaretlerinin ardından bir sonraki durak ise Huzurevi oldu. Huzurevi sakinleri ile de bir araya gelip yaşlılarımızla bayramlaşan Denizli protokolü,  Huzurevi sakinlerinin ellerinden öpüp hayır dualarını alarak çeşitli hediyeler verdiler. Huzurevi sonrası  0-6 Yaş Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımızı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan ile beraberindekiler buradaki çocuklarımız ile yakından ilgilenerek bayramlarını tebrik etti.      Denizlililer 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında Bayramlaştı Denizli Valiliği'nin himayesinde tertip edilen Bayramlaşma törenine çok sayıda Denizlili iştirak etti.15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda öğle saatlerinde düzenlenen Bayramlaşma programında; Vali Hasan Karahan, ve diğer protokol üyeleri, alana gelen Denizlililer ile teker teker bayramlaşırken alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.  

Denizli Valisi Hasan Karahan ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı arifesinde Çocuk Evleri Sitesi ve Huzurevi’ni ziyaret ederek buralarda kalanlar ile bayramlaştı. Ziyaretlerde küçüklerin gönüllerini, büyüklerin dualarını alan protokol üyeleri, Şehitlik ziyaretinde ise şehitlerin mezarlarına karanfil bırakarak kabirlerin başında bulunan şehit aileleri ile de bayramlaştı. Protokol üyeleri son olarak 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında vatandaşlarımızla bayramlaştı.

 

Bayramlaşma ziyaretlerine; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, daire müdürleri ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

 

İlk olarak Asri Mezarlıktaki Asker ve Polis şehitliklerini ayrı ayrı ziyaret eden protokol üyeleri buralarda okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan duaya el açarak iştirak ettiler. Duanın ardından Şehit mezarlarına karanfil bırakan Vali Hasan Karahan ve protokol üyeleri şehit mezarlarının başında bekleyen şehit aileleri ile de bayramlaştılar.

 

Şehitlik ziyaretlerinin ardından bir sonraki durak ise Huzurevi oldu. Huzurevi sakinleri ile de bir araya gelip yaşlılarımızla bayramlaşan Denizli protokolü,  Huzurevi sakinlerinin ellerinden öpüp hayır dualarını alarak çeşitli hediyeler verdiler. Huzurevi sonrası  0-6 Yaş Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımızı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan ile beraberindekiler buradaki çocuklarımız ile yakından ilgilenerek bayramlarını tebrik etti. 

 

 

Denizlililer 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında Bayramlaştı

Denizli Valiliği'nin himayesinde tertip edilen Bayramlaşma törenine çok sayıda Denizlili iştirak etti.15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda öğle saatlerinde düzenlenen Bayramlaşma programında; Vali Hasan Karahan, ve diğer protokol üyeleri, alana gelen Denizlililer ile teker teker bayramlaşırken alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.