AGD: Rabbimiz Böyle Yiğitlerin Sayısını Artırsın

DENİZLİ 13.08.2019 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD: Rabbimiz Böyle Yiğitlerin Sayısını Artırsın

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Yasin Börü ve arkadaşlarının şahadetini bir kez daha yad etti.   Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi, 5 yıl önce Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde yoksul ailelere kurban eti paketlerini dağıtırken terör örgütü PKK ve yandaşları tarafından şehit edilen Yasin Börü ve arkadaşlarını unutmadı.   AGD’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "5 yıl önce Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde yoksul ailelere kurban eti paketlerini dağıtırken terör örgütü PKK ve yandaşları tarafından şehit edilen 16 yaşında Kurban verdiğimiz Yasin Börü ve arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Şahadetleri makbul olsun. Rabbimiz böyle yiğitlerin sayısını artırsın” ifadelerine yer verildi.    

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Yasin Börü ve arkadaşlarının şahadetini bir kez daha yad etti.

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi, 5 yıl önce Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde yoksul ailelere kurban eti paketlerini dağıtırken terör örgütü PKK ve yandaşları tarafından şehit edilen Yasin Börü ve arkadaşlarını unutmadı.

 

AGD’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "5 yıl önce Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde yoksul ailelere kurban eti paketlerini dağıtırken terör örgütü PKK ve yandaşları tarafından şehit edilen 16 yaşında Kurban verdiğimiz Yasin Börü ve arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Şahadetleri makbul olsun. Rabbimiz böyle yiğitlerin sayısını artırsın” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.