Denizli'de 354 konut ve 2 ticaret merkezi projesi ihalesi yapıldı

DENİZLİ 29.08.2019 - 14:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 354 konut ve 2 ticaret merkezi projesi ihalesi yapıldı

Denizli'nin Çal ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek olan ve 3. etabı yapılan 354 konut ve 2 adet ticaret merkezinin ihalesi tamamlandı.   Denizli'nin diğer ilçelerinde yapımı devam eden etaplar sürecinde ilerleyen TOKİ konutları için Çal ilçesinde inşası devam eden ve yeni yapılacak olan 3. etap 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi ihalesi geçtiğimiz günlerde 20 Ağustos 2019 günü ihalesi yapıldı. Çal ilçesinde ilerleyen günlerde devam eden çalışmalar ile birlikte 2. etabın tamamlanmasının ardından 3. Etap konutlarının inşasına başlanacağı bildirildi.  

Denizli'nin Çal ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek olan ve 3. etabı yapılan 354 konut ve 2 adet ticaret merkezinin ihalesi tamamlandı.

 

Denizli'nin diğer ilçelerinde yapımı devam eden etaplar sürecinde ilerleyen TOKİ konutları için Çal ilçesinde inşası devam eden ve yeni yapılacak olan 3. etap 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi ihalesi geçtiğimiz günlerde 20 Ağustos 2019 günü ihalesi yapıldı. Çal ilçesinde ilerleyen günlerde devam eden çalışmalar ile birlikte 2. etabın tamamlanmasının ardından 3. Etap konutlarının inşasına başlanacağı bildirildi.

 

Denizli'de 354 konut ve 2 ticaret merkezi projesi ihalesi yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.