Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı 97. yılında coşkuyla kutlandı

DENİZLİ 30.08.2019 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı 97. yılında coşkuyla kutlandı

Denizli'de Valilik önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümü nedeniyle kutlamalar yapıldı. Valilik önü Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen Çelenk sunma töreni ardından, kutlama ve geçit töreni düzenlendi.   Denizli Valiliği önünde gerçekleştirilen törene Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral  Çetin Köklü, Denizli Milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri katıldı. Denizli Valiliği önünde Atatürk Anıtı'na Çelenk sunma töreni düzenlendi. Valilik makamında gerçekleştirilen tebrikat törenin ardından Kutlama ve Geçit töreni düzenlendi. Denizli Valisi Karahan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Köklü ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan törene katılan protokolü ve halkın bayramını kutladı.   Denizli Valiliği önünde geçit töreni ve kutlamanın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma sonrasında bir askeri personelinin okuduğu şiir ise duygu dolu anlara neden oldu.  Konuşmaların ardından, Muharip Gazilerin Askeri araç ile geçişi devamında ise Askerlerin yürüyüşü ve araç ile geçişi gerçekleştirildi. Denizlili sporcuların Bayrak ve Atatürk posteri ile geçişi ve Mehteranların geçişi ile program sona erdi.

Denizli'de Valilik önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümü nedeniyle kutlamalar yapıldı. Valilik önü Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen Çelenk sunma töreni ardından, kutlama ve geçit töreni düzenlendi.

 

Denizli Valiliği önünde gerçekleştirilen törene Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral  Çetin Köklü, Denizli Milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Denizli Valiliği önünde Atatürk Anıtı'na Çelenk sunma töreni düzenlendi. Valilik makamında gerçekleştirilen tebrikat törenin ardından Kutlama ve Geçit töreni düzenlendi. Denizli Valisi Karahan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Köklü ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan törene katılan protokolü ve halkın bayramını kutladı.

 


Denizli Valiliği önünde geçit töreni ve kutlamanın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma sonrasında bir askeri personelinin okuduğu şiir ise duygu dolu anlara neden oldu.  Konuşmaların ardından, Muharip Gazilerin Askeri araç ile geçişi devamında ise Askerlerin yürüyüşü ve araç ile geçişi gerçekleştirildi. Denizlili sporcuların Bayrak ve Atatürk posteri ile geçişi ve Mehteranların geçişi ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.