Denizli’de Jet Çaycı iki tepsi ile servis yapıyor

DENİZLİ 30.08.2019 - 15:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Jet Çaycı iki tepsi ile servis yapıyor

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde belediye parkında bulunan bir işletmede garsonluk yapan 19 yaşındaki Burak Cenk Göymen’in çay servisi müşterileri şaşırtıyor. İlk iş gününde 3-4 bardak kıran genç garson 5 yıl içerisinde kendisini geliştirerek şimdi tek eliyle iki tepsi ile çay dağıtıyor.   Çameli Belediye Parkı’nda bir işletmede garson olarak çalışan Burak Cenk Göymen, tek eliyle hem askı hemde tepsiye doldurduğu 20’den fazla çayı diğer eli ile müşterilere veriyor. Bunu gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor. Çay bahçesinde müşterilerin yoğun olduğu anlarda tüm hünerini sergileyen Göymen, çayları yetiştirmek için iki tepsiyi birden kullanıyor.   5 yıldır çalıştığı işletmede kazandığı para ile aile bütçesine katkı sağlayan Göymen, “İşe ilk girdiğim gün 3-4 bardak kırmıştım. Dengeyi iyi sağlamak, sürekli sağına soluna bakmak lazım. Hızlı servis yaptığım için herkes beni seviyor. Müşterilerimiz çaylarımdan memnunlar, burada bana jet çaycı diyorlar. Rekorum 30 bardak kadar taşıdığımı biliyorum. Bu durumdan patronum da çok memnun” ifadelerine yer verdi.      

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde belediye parkında bulunan bir işletmede garsonluk yapan 19 yaşındaki Burak Cenk Göymen’in çay servisi müşterileri şaşırtıyor. İlk iş gününde 3-4 bardak kıran genç garson 5 yıl içerisinde kendisini geliştirerek şimdi tek eliyle iki tepsi ile çay dağıtıyor.

 

Çameli Belediye Parkı’nda bir işletmede garson olarak çalışan Burak Cenk Göymen, tek eliyle hem askı hemde tepsiye doldurduğu 20’den fazla çayı diğer eli ile müşterilere veriyor. Bunu gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor. Çay bahçesinde müşterilerin yoğun olduğu anlarda tüm hünerini sergileyen Göymen, çayları yetiştirmek için iki tepsiyi birden kullanıyor.

 

5 yıldır çalıştığı işletmede kazandığı para ile aile bütçesine katkı sağlayan Göymen, “İşe ilk girdiğim gün 3-4 bardak kırmıştım. Dengeyi iyi sağlamak, sürekli sağına soluna bakmak lazım. Hızlı servis yaptığım için herkes beni seviyor. Müşterilerimiz çaylarımdan memnunlar, burada bana jet çaycı diyorlar. Rekorum 30 bardak kadar taşıdığımı biliyorum. Bu durumdan patronum da çok memnun” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.