Sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

DENİZLİ 02.09.2019 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde de sıcak asfalt çalışması devam ediyor     Yürütülen çalışmaların bir kaç gün içerisinde  tamamlanacak   Çameli İlçesi  Hürriyet Caddesi ( Eski Hastane yolu) ve Atatürk Bulvarı güzergahında sıcak asfalt uygulanması yapılmaktadır. Yapılan sıcak asfalt uygulaması ile ilçemiz girişindeki kötü görüntüden ve rahatsız edici yol yapısından kurtarılarak ilçemizin hak ettiği görünüme kavuşacaktır.Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Sıcak Asfalt Çalışmalarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz dedi Yapılacak olan çalışma boyunca yol araç trafiğine kapalı olacaktır.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde de sıcak asfalt çalışması devam ediyor  

 

Yürütülen çalışmaların bir kaç gün içerisinde  tamamlanacak

 

Çameli İlçesi  Hürriyet Caddesi ( Eski Hastane yolu) ve Atatürk Bulvarı güzergahında sıcak asfalt uygulanması yapılmaktadır. Yapılan sıcak asfalt uygulaması ile ilçemiz girişindeki kötü görüntüden ve rahatsız edici yol yapısından kurtarılarak ilçemizin hak ettiği görünüme kavuşacaktır.Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Sıcak Asfalt Çalışmalarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz dedi

Yapılacak olan çalışma boyunca yol araç trafiğine kapalı olacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.