Başkan Vural Zabıta Haftasını Kutladı

DENİZLİ 06.09.2019 - 14:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Vural Zabıta Haftasını Kutladı

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Zabıta teşkilatının 193. yıldönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi.   Denizli'nin Çivril ilçesinde Zabıta Haftası dolayısıyla kutlama yapıldı. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen programda Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,  personelin tek tek Zabıta Haftası'nı kutlayarak, pasta ikram etti.     01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası dolayısıyla bir açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, 193. yıldönümünde zabıta personelimizle  bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Belediyemizin en önemli birimlerinden biri olan zabıta ekiplerimiz ilçemizin huzuru, güvenliği ve sağlığı için  gece gündüz demeden çalışıyor.  Bu vesile ile 193. yıllık çok önemli bir teşkilatın mensubu olan zabıtalarımızın haftasını kutluyorum. "şeklinde konuştu.    Programın sonunda Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,  zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Zabıta teşkilatının 193. yıldönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi.

 

Denizli'nin Çivril ilçesinde Zabıta Haftası dolayısıyla kutlama yapıldı. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen programda Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,  personelin tek tek Zabıta Haftası'nı kutlayarak, pasta ikram etti.

 

 

01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası dolayısıyla bir açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, 193. yıldönümünde zabıta personelimizle  bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Belediyemizin en önemli birimlerinden biri olan zabıta ekiplerimiz ilçemizin huzuru, güvenliği ve sağlığı için  gece gündüz demeden çalışıyor.  Bu vesile ile 193. yıllık çok önemli bir teşkilatın mensubu olan zabıtalarımızın haftasını kutluyorum. "şeklinde konuştu. 

 

Programın sonunda Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,  zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.