Turkuaz’dan Memur-Sen üyelerine uygun fiyatla bakım

DENİZLİ 09.09.2019 - 15:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Turkuaz’dan Memur-Sen üyelerine uygun fiyatla bakım

Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında gerçekleştirilen protokol anlaşması ile artık Memur-Sen üyeleri Turkuaz Otomotiv’de daha uygun fiyata araçlarının bakımını yaptırabilecek.                                                         Turkuaz Plazada gerçekleşen görüşmede Turkuaz Otomotiv Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar ve Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş bir araya geldi. Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında imzalanan anlaşma ile memurlara işçilik ve yedek parçada indirim yapılacak.   Denizli Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında gerçekleştirilen anlaşmaya göre, Memur-Sen sendikasına üye memurların yetkili servisi olduğu markalarda araçlarında yaptıracak bakımlarda yedek parçada 10, işçilikte 15 indirim sağlandı. 2002 yılında Hyundai markası ile otomotiv dünyasında yer alan Turkuaz Otomotiv; Honda, Skoda ve Peugeot markalarını da servis yetkili bayisi olarak bünyesinde barındırmakta.     Memur-Sen üyeleri sahip oldukları diğer Renault, Volkswagen, Ford, Opel, Citroen, Fiat, Nissan gibi araçların da Turkuaz Özel Servis’te 40 a varan indirimli bakımları yaptırabilecekler.

Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında gerçekleştirilen protokol anlaşması ile artık Memur-Sen üyeleri Turkuaz Otomotiv’de daha uygun fiyata araçlarının bakımını yaptırabilecek.

                                                       

Turkuaz Plazada gerçekleşen görüşmede Turkuaz Otomotiv Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar ve Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş bir araya geldi. Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında imzalanan anlaşma ile memurlara işçilik ve yedek parçada indirim yapılacak.

 

Denizli Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında gerçekleştirilen anlaşmaya göre, Memur-Sen sendikasına üye memurların yetkili servisi olduğu markalarda araçlarında yaptıracak bakımlarda yedek parçada 10, işçilikte 15 indirim sağlandı. 2002 yılında Hyundai markası ile otomotiv dünyasında yer alan Turkuaz Otomotiv; Honda, Skoda ve Peugeot markalarını da servis yetkili bayisi olarak bünyesinde barındırmakta.

 

 

Memur-Sen üyeleri sahip oldukları diğer Renault, Volkswagen, Ford, Opel, Citroen, Fiat, Nissan gibi araçların da Turkuaz Özel Servis’te 40 a varan indirimli bakımları yaptırabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.