Kaymakam Dinç, davul zurna ile karşılandı

DENİZLİ 20.09.2019 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kaymakam Dinç, davul zurna ile karşılandı

Çameli Kaymakamı Didem Dinç'in, vatandaşlarla buluşma programı kapsamında Güzelyurt ve Kalınkoz mahallerini ziyaret etti. Kaymakam Didem Dinç’in ilk durağı Güzelyurt Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu oldu. Okulda öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Dinç, daha sonra Mahalle Muhtarlığında vatandaşla buluşarak sorunlarını dinledi. Pazar yerindeki esnafla da sohbet eden Kaymakam Dinç, buradan Kalınkoz Mahallesine geçti.   Mahalle kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek edilen sohbetin ardından Kalınkoz İlkokulu ve Ortaokulunu gezerek bilgiler aldı.   DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI Ardından Gökçeyaka Mahallesinde üç telli cura ustası Hayri Dev’in çocukları Bayram Dev ve Zafer Dev ile birlikte atölye ve ev ziyareti gerçekleştirildi. Burada davul zurna ile karşılandı.   Programda Kaymakam Dinç'e İlçe Yazı İşleri Müdür V. Gülçe Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Gökçeyaka Mahallesi Muhtarı Rafet Dev eşlik etti.        

Çameli Kaymakamı Didem Dinç'in, vatandaşlarla buluşma programı kapsamında Güzelyurt ve Kalınkoz mahallerini ziyaret etti.

Kaymakam Didem Dinç’in ilk durağı Güzelyurt Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu oldu. Okulda öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Dinç, daha sonra Mahalle Muhtarlığında vatandaşla buluşarak sorunlarını dinledi. Pazar yerindeki esnafla da sohbet eden Kaymakam Dinç, buradan Kalınkoz Mahallesine geçti.

 

Mahalle kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek edilen sohbetin ardından Kalınkoz İlkokulu ve Ortaokulunu gezerek bilgiler aldı.

 

DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

Ardından Gökçeyaka Mahallesinde üç telli cura ustası Hayri Dev’in çocukları Bayram Dev ve Zafer Dev ile birlikte atölye ve ev ziyareti gerçekleştirildi. Burada davul zurna ile karşılandı.

 

Programda Kaymakam Dinç'e İlçe Yazı İşleri Müdür V. Gülçe Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Gökçeyaka Mahallesi Muhtarı Rafet Dev eşlik etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.