Denizli'de Acil Toplanma alanları nerede?

DENİZLİ 28.09.2019 - 08:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Acil Toplanma alanları nerede?

Denizli’de geçtiğimiz aylarda Acıpayam’da 5.5 şiddetinde, Bozkurt’ta 6.0 şiddetinde depremin ardından, İstanbul'da yaşanan 5.8 şiddetinde deprem ile birlikte vatandaşlar olası depremlerde Acil Toplanma alanlarının neresi olduğunu merak ediyor. Acil toplanma alanlarına e-devlet üzerinden ulaşılabiliyor.   Deprem konusunda bilgi toplamaya çalışan vatandaşlar e-devlet üzerinden afet zamanında acil toplanma alanlarını il, ilçe, mahalle ve sokak ismini girerek ev ve iş yerlerine en yakın toplanma alanlarının yerlerini öğrenebiliyorlar.   AFAD’ın sitesinde acil toplanma alanları ile ilgili verilen bilgiler şöyle: Acil durum toplanma alanları ile ilgili bilgi almak isteyen Denizlililer E-Devlet’e giriş yaparak 'Acil Toplanma Alanı Sorgulama' başlığından ikametlerine en uygun toplanma alanları bilgilerini öğrenebileceklerdir.   ACİL TOPLANMA ALANI NEDİR? Acil toplanma alanları herhangi bir afet sonrasında toplanılmaya uygun güvenli alanlardır.   Denizli’de olası bir deprem veya afet sonrası vatandaşların Acil toplanması gereken alanlardan bazı örnekler aşağıdaki gibidir. Vatandaşlar olası bir afet durumunda oturduğu bölgeye en yakın Acil Toplanma alanlarına E-Devlet üzerinden öğrenebilecek.   ACİL TOPLANMA ALANINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!   Denizli'de örnek Acil Toplanma alanları:   ACIPAYAM   BOZKURT   MERKEZEFENDİ

Denizli’de geçtiğimiz aylarda Acıpayam’da 5.5 şiddetinde, Bozkurt’ta 6.0 şiddetinde depremin ardından, İstanbul'da yaşanan 5.8 şiddetinde deprem ile birlikte vatandaşlar olası depremlerde Acil Toplanma alanlarının neresi olduğunu merak ediyor. Acil toplanma alanlarına e-devlet üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Deprem konusunda bilgi toplamaya çalışan vatandaşlar e-devlet üzerinden afet zamanında acil toplanma alanlarını il, ilçe, mahalle ve sokak ismini girerek ev ve iş yerlerine en yakın toplanma alanlarının yerlerini öğrenebiliyorlar.

 

AFAD’ın sitesinde acil toplanma alanları ile ilgili verilen bilgiler şöyle:

Acil durum toplanma alanları ile ilgili bilgi almak isteyen Denizlililer E-Devlet’e giriş yaparak 'Acil Toplanma Alanı Sorgulama' başlığından ikametlerine en uygun toplanma alanları bilgilerini öğrenebileceklerdir.

 

ACİL TOPLANMA ALANI NEDİR?

Acil toplanma alanları herhangi bir afet sonrasında toplanılmaya uygun güvenli alanlardır.

 

Denizli’de olası bir deprem veya afet sonrası vatandaşların Acil toplanması gereken alanlardan bazı örnekler aşağıdaki gibidir. Vatandaşlar olası bir afet durumunda oturduğu bölgeye en yakın Acil Toplanma alanlarına E-Devlet üzerinden öğrenebilecek.

 

ACİL TOPLANMA ALANINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

Denizli'de örnek Acil Toplanma alanları:

 

ACIPAYAM

 

BOZKURT

 

MERKEZEFENDİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.