Başkan Arslan, Okul Yararına Düzenlenen Kermese Katıldı

DENİZLİ 28.09.2019 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Arslan, Okul Yararına Düzenlenen Kermese Katıldı

Çameli Atatürk İlkokulu'nun düzenlediği Kermes Çameli Kapalı Pazar Yeri Girişinde düzenlendi.   Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile ilçe halkının takdirini toplayan Belediye Başkanı Cengiz Arslan okul kermesine katıldı. Çameli Atatürk İlkokulunun giderlerini karşılamak için Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen okul kermesi Çameli Kapalı Pazar Yeri Girişinde yüzlerce kişinin katılımımla gerçekleştirildi.     Kermesin açılışını Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul Öğretmenleri, Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğrenciler birlikte yaptı.   Hayırseverler ve velilerin katkıları gıda ürünlerinin yer aldığı kermeste satışa sunulan yüzlerce aşkın üründen toplanan para Okul'un giderleri için harcanacak. Başkan Arslan aynı zamanda kermese satışa hazırlanan kuzu çevirmenin başına geçerek kuzu çevirdi  Öğrenciler ve velilerin yakın markajında kalan Başkan Arslan ,”Eğitime katkı sağlayacağı için kermesin açılışında böylesi bir organizasyonu başarıyla gerçekleştiren okul idareci ve yöneticilerini tebrik etti    

Çameli Atatürk İlkokulu'nun düzenlediği Kermes Çameli Kapalı Pazar Yeri Girişinde düzenlendi.

 

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile ilçe halkının takdirini toplayan Belediye Başkanı Cengiz Arslan okul kermesine katıldı. Çameli Atatürk İlkokulunun giderlerini karşılamak için Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen okul kermesi Çameli Kapalı Pazar Yeri Girişinde yüzlerce kişinin katılımımla gerçekleştirildi.

 

 

Kermesin açılışını Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul Öğretmenleri, Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğrenciler birlikte yaptı.

 

Hayırseverler ve velilerin katkıları gıda ürünlerinin yer aldığı kermeste satışa sunulan yüzlerce aşkın üründen toplanan para Okul'un giderleri için harcanacak. Başkan Arslan aynı zamanda kermese satışa hazırlanan kuzu çevirmenin başına geçerek kuzu çevirdi  Öğrenciler ve velilerin yakın markajında kalan Başkan Arslan ,”Eğitime katkı sağlayacağı için kermesin açılışında böylesi bir organizasyonu başarıyla gerçekleştiren okul idareci ve yöneticilerini tebrik etti

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.