Çocuklar Sabah Namazında Somuncu Baba Cami’de Buluştu

DENİZLİ 29.09.2019 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çocuklar Sabah Namazında Somuncu Baba Cami’de Buluştu

Denizli’de çocuklara cami ve namazı sevdirmeye yönelik düzenlenen ‘Sabah Namazı Buluşmaları’na, Hilal Cami’den sonra Somuncu Baba Cami’de eklendi. Bu sabah yüzlerce çocuk ve velileri sabah namazında Somuncu Baba Cami’nde buluştu.   Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı ilk Sabah Namazı buluşması Somuncu Baba Cami’de bugün gerçekleşti.     Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nun her ayın son Pazar günü gerçekleştirilen ilk sabah namazı buluşması, Somuncu Baba Cami’de, okul idaresi, öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların katılımı ile bugün yapıldı. Düzenlenen Sabah Namazı Buluşma programında, Kur’an-ı Kerim’ler okundu dualar edildi. Namazın önemi ve cami sevgisinin aşılanması anlamında sohbetler edildi. Sabah namazının kılınmasının ardından dua edildi.   Somuncu Baba Cami’de düzenlenen Sabah Namazı buluşma programına katılanlara sabah kahvaltısı ikramında bulunuldu.      

Denizli’de çocuklara cami ve namazı sevdirmeye yönelik düzenlenen ‘Sabah Namazı Buluşmaları’na, Hilal Cami’den sonra Somuncu Baba Cami’de eklendi. Bu sabah yüzlerce çocuk ve velileri sabah namazında Somuncu Baba Cami’nde buluştu.

 

Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı ilk Sabah Namazı buluşması Somuncu Baba Cami’de bugün gerçekleşti.

 

 

Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nun her ayın son Pazar günü gerçekleştirilen ilk sabah namazı buluşması, Somuncu Baba Cami’de, okul idaresi, öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların katılımı ile bugün yapıldı. Düzenlenen Sabah Namazı Buluşma programında, Kur’an-ı Kerim’ler okundu dualar edildi. Namazın önemi ve cami sevgisinin aşılanması anlamında sohbetler edildi. Sabah namazının kılınmasının ardından dua edildi.

 

Somuncu Baba Cami’de düzenlenen Sabah Namazı buluşma programına katılanlara sabah kahvaltısı ikramında bulunuldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.