Kalınkoz Mahalle Muhtarlığından düğün davetiyesine ayar!

DENİZLİ 30.09.2019 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kalınkoz Mahalle Muhtarlığından düğün davetiyesine ayar!

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde mahalle muhtarı ve azaları ilginç ve bir o kadarda örnek teşkil edecek karara imza attı. Muhtar ve azaların aldığı karar ile düğün davetiyelerinde standart getirildi.   Çameli İlçesi Kalınkoz Mahalle Muhtarlığı, Muhtar Aytekin Erten ve azaların aldığı ortak karar ile düğün sahiplerinin masraflarını düşürmek ve evlenen çiftlerin düğünden sonra borç ödeme sürecinde üzerlerindeki yükü hafifletmek adına 2020 yılından itibaren geçerli olmak kaydı ile düğün davetiyelerinde değişiklik yaptıklarını duyurdu.   Kalınkoz Mahalle Muhtarı Aytekin Erten yaptığı duyuruda; “Mahalle Muhtarlığından DUYURU! İhtiyar heyeti ve muhtarlığın kararıyla alınan düğün davetiyesinde yapılan değişiklik 2020 yılından itibaren geçerli olacaktır. Sadece hane başı davetiye dağıtılacak, çorap veya kart bastırılabilir. Bunun dışında hiç bir şey dağıtılmayacaktır. Amacımız düğün sahibine destek olmak gençlerimizin ömrünü borç ödemekle geçmesini önlemektir” ifadelerine yer verdi.    Mahalle halkı ise bu durumu olumlu karşılayarak, alınan kararın örnek bir karar olduğunu, muhtarlığın aldığı kararı destekledikleri belirtildi.

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde mahalle muhtarı ve azaları ilginç ve bir o kadarda örnek teşkil edecek karara imza attı. Muhtar ve azaların aldığı karar ile düğün davetiyelerinde standart getirildi.

 

Çameli İlçesi Kalınkoz Mahalle Muhtarlığı, Muhtar Aytekin Erten ve azaların aldığı ortak karar ile düğün sahiplerinin masraflarını düşürmek ve evlenen çiftlerin düğünden sonra borç ödeme sürecinde üzerlerindeki yükü hafifletmek adına 2020 yılından itibaren geçerli olmak kaydı ile düğün davetiyelerinde değişiklik yaptıklarını duyurdu.

 

Kalınkoz Mahalle Muhtarı Aytekin Erten yaptığı duyuruda; “Mahalle Muhtarlığından DUYURU! İhtiyar heyeti ve muhtarlığın kararıyla alınan düğün davetiyesinde yapılan değişiklik 2020 yılından itibaren geçerli olacaktır. Sadece hane başı davetiye dağıtılacak, çorap veya kart bastırılabilir. Bunun dışında hiç bir şey dağıtılmayacaktır. Amacımız düğün sahibine destek olmak gençlerimizin ömrünü borç ödemekle geçmesini önlemektir” ifadelerine yer verdi.

 

 Mahalle halkı ise bu durumu olumlu karşılayarak, alınan kararın örnek bir karar olduğunu, muhtarlığın aldığı kararı destekledikleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.