Pamukkale Yörük Türkmen Derneğinden Ziyaret

DENİZLİ 02.10.2019 - 09:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Yörük Türkmen Derneğinden Ziyaret

Pamukkale Yörük-Türkmen Derneği yönetim kurulu başkanı İskender Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Avni Çelimli, Sami Uyaroğlu, Durubey Gerekli, Fatih Küçük, Ali Özdemir, kadın kolları başkanı Sevgi Tuyji den oluşan yönetim kurulu Radyo yayıncılar derneğini ziyaret etti.   Ziyarette Yörük –Türkmen derneği sanatçısı, Çamelili ünlü sanatçı Yörük oğlu Şevket İren Kızılırmak da katıldı.Ziyarete Radyo yayıncılar derneği başkanı Bülent Çelik,Başkan yardımcısı Metin Akman,yönetim kurulu üyesi Süleyman Gündoğdu yer aldı.     Pamukkale Yörük –Türkmen derneği yönetim kurulu başkanı İskender Doğan “Denizlide 7 radyo bir araya gelerek örnek bir birliktelik gerçekleştirdi. Yayıncılık anlamında İnanılmaz bir güç oluşturdular.Biz de Pamukkale Yörük Türkmen derneği olarak bu güçten yararlanmak istiyoruz..Mesajlarımızı,yapacağımız etkinlikleri Radyo yayıncılar derneği ile gerçekleştirmek istiyoruz.”dedi.   İskender Doğan “Pamukkale Yörük-Türkmen derneği kısa süreli mazisine rağmen çok hızla büyüyor.Derneğimize çok büyük katılımlar var… Teveccüh var..Şunu iddia ediyorum.6 ay sonra Pamukkale Yörük-Türkmen derneği Denizlinin en büyük sivil toplum örgütü olacaktır” dedi.   Radyo yayıncılar derneği başkanı Bülent Çelik “Değerli Pamukkale Yörük Türkmen derneği yönetimini ağırlamaktan mutluyuz. Bizler Denizlinin yayıncı kuruluşlarıyız.Sizler de Denizlinin STK’sısınız..Yapacağınız çalışmalara bu nedenle destek vereceğiz.Medya ve Sivil toplum örgütleri birbirinden ayrılmaz parçadır. Yayıncı kuruluşlar olarak sizlere kapımız her zaman açıktır. Ziyaretiniz için de teşekkür ederiz” dedi.   Daha sonra Pamukkale Yörük –Türkmen derneği  sanatçısı Şevket İren Kızılırmak,3 tane yörük türküsünü ,bağlaması eşliğinde seslendirdi.      

Pamukkale Yörük-Türkmen Derneği yönetim kurulu başkanı İskender Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Avni Çelimli, Sami Uyaroğlu, Durubey Gerekli, Fatih Küçük, Ali Özdemir, kadın kolları başkanı Sevgi Tuyji den oluşan yönetim kurulu Radyo yayıncılar derneğini ziyaret etti.

 

Ziyarette Yörük –Türkmen derneği sanatçısı, Çamelili ünlü sanatçı Yörük oğlu Şevket İren Kızılırmak da katıldı.Ziyarete Radyo yayıncılar derneği başkanı Bülent Çelik,Başkan yardımcısı Metin Akman,yönetim kurulu üyesi Süleyman Gündoğdu yer aldı.

 

 

Pamukkale Yörük –Türkmen derneği yönetim kurulu başkanı İskender Doğan “Denizlide 7 radyo bir araya gelerek örnek bir birliktelik gerçekleştirdi. Yayıncılık anlamında İnanılmaz bir güç oluşturdular.Biz de Pamukkale Yörük Türkmen derneği olarak bu güçten yararlanmak istiyoruz..Mesajlarımızı,yapacağımız etkinlikleri Radyo yayıncılar derneği ile gerçekleştirmek istiyoruz.”dedi.

 

İskender Doğan “Pamukkale Yörük-Türkmen derneği kısa süreli mazisine rağmen çok hızla büyüyor.Derneğimize çok büyük katılımlar var… Teveccüh var..Şunu iddia ediyorum.6 ay sonra Pamukkale Yörük-Türkmen derneği Denizlinin en büyük sivil toplum örgütü olacaktır” dedi.

 

Radyo yayıncılar derneği başkanı Bülent Çelik “Değerli Pamukkale Yörük Türkmen derneği yönetimini ağırlamaktan mutluyuz. Bizler Denizlinin yayıncı kuruluşlarıyız.Sizler de Denizlinin STK’sısınız..Yapacağınız çalışmalara bu nedenle destek vereceğiz.Medya ve Sivil toplum örgütleri birbirinden ayrılmaz parçadır. Yayıncı kuruluşlar olarak sizlere kapımız her zaman açıktır. Ziyaretiniz için de teşekkür ederiz” dedi.

 

Daha sonra Pamukkale Yörük –Türkmen derneği  sanatçısı Şevket İren Kızılırmak,3 tane yörük türküsünü ,bağlaması eşliğinde seslendirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.