Belediye personelinden haber alınamıyor

ASAYİŞ 04.10.2019 - 17:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Belediye personelinden haber alınamıyor

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde belediye personeli olarak görev yapan Yusuf Akyol’dan 24 saattir haber alınamıyor.   Edinilen bilgiye göre,  Dodurga Mahallesi’nde ikamet eden ve Acıpayam Belediyesi sağlık işleri atık toplama merkezinde çalışan Yusuf Akyol, dün mesai bitiminden sonra evine doğru yola çıktı. İş çıkışı eve gitmeyen Akyol’un ailesi merak ederek aramaya başladı. Gece eve gelmeyen Akyol için kayıp ihbarında bulunuldu.   24 Saattir haber alınamayan Yusuf Akyol’un kayıp olduğunu Acıpayam Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ekiplerin arazide ve çevrede arama çalışmalarına devam ettiği belirtilirken, Akyolu görenlerin güvenlik güçlerine bildirilmesi istendi.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde belediye personeli olarak görev yapan Yusuf Akyol’dan 24 saattir haber alınamıyor.

 

Edinilen bilgiye göre,  Dodurga Mahallesi’nde ikamet eden ve Acıpayam Belediyesi sağlık işleri atık toplama merkezinde çalışan Yusuf Akyol, dün mesai bitiminden sonra evine doğru yola çıktı. İş çıkışı eve gitmeyen Akyol’un ailesi merak ederek aramaya başladı. Gece eve gelmeyen Akyol için kayıp ihbarında bulunuldu.

 

24 Saattir haber alınamayan Yusuf Akyol’un kayıp olduğunu Acıpayam Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ekiplerin arazide ve çevrede arama çalışmalarına devam ettiği belirtilirken, Akyolu görenlerin güvenlik güçlerine bildirilmesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.