Çameli’de kaza: 2 yaralı

ASAYİŞ 06.10.2019 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de kaza: 2 yaralı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kontrolü kaybeden otomobil tarlaya uçtu. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.    Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Çameli İlçesi Kızılkaya makasında meydana geldi. Çameli Acıpayam istikametinde seyir halindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya uçtu. Kazada şans eseri sürücü ve yolcu koltuğunda bulunan bir kişi kazayı hafif yaralanarak atlattı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılar ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedbir amaçlı yaralılar hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kontrolü kaybeden otomobil tarlaya uçtu. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

 

 Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Çameli İlçesi Kızılkaya makasında meydana geldi. Çameli Acıpayam istikametinde seyir halindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya uçtu. Kazada şans eseri sürücü ve yolcu koltuğunda bulunan bir kişi kazayı hafif yaralanarak atlattı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılar ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedbir amaçlı yaralılar hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.