Araç içinde ses gelince vatandaşlar ve polis harekete geçti

DENİZLİ 09.10.2019 - 18:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Araç içinde ses gelince vatandaşlar ve polis harekete geçti

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde resmi aracın motor kısmına giren kedi vatandaşları ve polisi harekete geçirdi.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale Belediyesi’ne ait otomobilin motor kısmına giren yavru kedi, Zahire Pazarı ışıklarında durunca fark edildi. Kedi sesini duyan vatandaşlar sürücüyü uyarınca vatandaşlar ve bölgede bulunan trafik polisi harekete geçti. Uzun uğraşlar sonucu yavru kedi mahsur kaldığı aracın motor kısmından kurtarıldı.   Kedinin kurtarılması sonucu sevinen vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Bir bayan vatandaş ise kurtarılma esnasında korkan yavru kediye şefkat göstererek bağrına bastı.      

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde resmi aracın motor kısmına giren kedi vatandaşları ve polisi harekete geçirdi.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale Belediyesi’ne ait otomobilin motor kısmına giren yavru kedi, Zahire Pazarı ışıklarında durunca fark edildi. Kedi sesini duyan vatandaşlar sürücüyü uyarınca vatandaşlar ve bölgede bulunan trafik polisi harekete geçti. Uzun uğraşlar sonucu yavru kedi mahsur kaldığı aracın motor kısmından kurtarıldı.

 

Kedinin kurtarılması sonucu sevinen vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Bir bayan vatandaş ise kurtarılma esnasında korkan yavru kediye şefkat göstererek bağrına bastı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.