Denizli’de işçi servisi ile ticari araç çarpıştı

ASAYİŞ 10.10.2019 - 08:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de işçi servisi ile ticari araç çarpıştı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen kazada işçi servisi ile ticari araç çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.   Kaza dün akşam saat 18.30 sıralarında Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi, Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi istikametinden kent merkezine doğru hareket halindeki 20 S 0926 plakalı işçi servisi aynı yönde seyreden önündeki 20 F 2234 plakalı ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan ticari araç daha sonra elektrik direğine çarparak ters istikamete doğru dönerek durdu. Kazada ticari araçta bulunan 2 kişi ile işçi servisinde bulunan 2 kişi yaralandı.     Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesi sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik kontrollü şekilde sağlandı.  Kaza yapan araçların kaldırılması üzerine trafik normal seyrine döndü.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen kazada işçi servisi ile ticari araç çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

 

Kaza dün akşam saat 18.30 sıralarında Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi, Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi istikametinden kent merkezine doğru hareket halindeki 20 S 0926 plakalı işçi servisi aynı yönde seyreden önündeki 20 F 2234 plakalı ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan ticari araç daha sonra elektrik direğine çarparak ters istikamete doğru dönerek durdu. Kazada ticari araçta bulunan 2 kişi ile işçi servisinde bulunan 2 kişi yaralandı.

 

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesi sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik kontrollü şekilde sağlandı.  Kaza yapan araçların kaldırılması üzerine trafik normal seyrine döndü.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.