İhbar Edene Ödül Verecek

ASAYİŞ 16.10.2019 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İhbar Edene Ödül Verecek

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde ceviz bahçesinde bulunan jeneratörü çalınan vatandaş bulunması için ödül koydu.   Edinilen bilgiye göre, Çameli İlçesi Cumaalanı Mahallesi’nde bulunan Tayfun E.’ye ait ceviz bahçesindeki jeneratör kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Bahçesindeki jeneratörünün çalındığını gören Tayfun E. durumu emniyet güçlerine bildirdi.   Değeri 12 bin TL.  ile 13 bin TL.  arası değişen jeneratörü çalınan Tayfun E. emniyet güçlerine bildirmenin yanı sıra kendi imkanları ile bulmaya çalışıyor. Jeneratörü alanı ve yerini ihbar edene 750 TL. ödül vereceğini belirtti.  Jeneratörü gören ve yerini bilenin 0 535 490 14 29 nolu telefon ile irtibata geçmesini istedi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde ceviz bahçesinde bulunan jeneratörü çalınan vatandaş bulunması için ödül koydu.

 

Edinilen bilgiye göre, Çameli İlçesi Cumaalanı Mahallesi’nde bulunan Tayfun E.’ye ait ceviz bahçesindeki jeneratör kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Bahçesindeki jeneratörünün çalındığını gören Tayfun E. durumu emniyet güçlerine bildirdi.

 

Değeri 12 bin TL.  ile 13 bin TL.  arası değişen jeneratörü çalınan Tayfun E. emniyet güçlerine bildirmenin yanı sıra kendi imkanları ile bulmaya çalışıyor. Jeneratörü alanı ve yerini ihbar edene 750 TL. ödül vereceğini belirtti.  Jeneratörü gören ve yerini bilenin 0 535 490 14 29 nolu telefon ile irtibata geçmesini istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.