Fenerbahçe Maçı Öncesi Stad Da Düzenleme

SPOR 18.10.2019 - 16:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fenerbahçe Maçı Öncesi Stad Da Düzenleme

Denizli Atatürk Stadyumunda taraftarların girişlerinde sorun yaşamaması için düzenlenmeler yapılmaya devam ediliyor.   Denizli Atatürk Stadyumunda, Fenerbahçe maçı öncesi yeni düzenlemeler yapıldı. Loca önü tribün ve Loca girişlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle taraftarlardan gelen talep üzerine harekete geçen Yukatel Denizlispor yönetimi loca girişleri için ayrı bir turnike ekledi. Fenerbahçe maçından itibaren loca girişleri ile loca önü girişleri ayrı ayrı turnikelerden olacak.   Yapılan düzenlemeye ilişkin açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Localardan ve loca önlerindeki koltuklardan maçı izleyen taraftarlarımızdan çok sayıda şikayet aldık turnikenin yetersiz olduğu konusunda. Biz de o girişe bir turnike daha ilave ederel loca önü ile loca girişini ayırdık. Bu sayede yoğunluk azalacak ve taraftarlarımız daha seri bir şekilde maçı izlemek için giriş yapabilecekler” dedi.  

Denizli Atatürk Stadyumunda taraftarların girişlerinde sorun yaşamaması için düzenlenmeler yapılmaya devam ediliyor.

 

Denizli Atatürk Stadyumunda, Fenerbahçe maçı öncesi yeni düzenlemeler yapıldı. Loca önü tribün ve Loca girişlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle taraftarlardan gelen talep üzerine harekete geçen Yukatel Denizlispor yönetimi loca girişleri için ayrı bir turnike ekledi. Fenerbahçe maçından itibaren loca girişleri ile loca önü girişleri ayrı ayrı turnikelerden olacak.

 

Yapılan düzenlemeye ilişkin açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Localardan ve loca önlerindeki koltuklardan maçı izleyen taraftarlarımızdan çok sayıda şikayet aldık turnikenin yetersiz olduğu konusunda. Biz de o girişe bir turnike daha ilave ederel loca önü ile loca girişini ayırdık. Bu sayede yoğunluk azalacak ve taraftarlarımız daha seri bir şekilde maçı izlemek için giriş yapabilecekler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.