Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden duygulandıran kareografi

DENİZLİ 22.10.2019 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden duygulandıran kareografi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde öğrenciler, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'e destek amacıyla 'ay ve yıldız' koreografisi oluşturup, Türk bayrağı eşliğinde selama durdular.   Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik için okulun bahçesinde bir araya geldi. Öğrencilerin yapmış olduğu ay-yıldızlı kareografi izleyenleri duygulandırdı.     Okulun 3 çıkış kapısından çıkan 250 öğrenci Burada 'ay ve yıldız' koreografisi oluşturdu. 50 öğrenci yıldızı oluştururken 200 öğrenci ise hilali oluşturdu. Türk bayrağı eşliğinde asker selamına duran öğrenciler, bu çalışmayla sınır ötesinde operasyondaki Mehmetçik'e moral vermeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçladıkları belirtildi.    

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde öğrenciler, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'e destek amacıyla 'ay ve yıldız' koreografisi oluşturup, Türk bayrağı eşliğinde selama durdular.

 

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik için okulun bahçesinde bir araya geldi. Öğrencilerin yapmış olduğu ay-yıldızlı kareografi izleyenleri duygulandırdı.

 

 

Okulun 3 çıkış kapısından çıkan 250 öğrenci Burada 'ay ve yıldız' koreografisi oluşturdu. 50 öğrenci yıldızı oluştururken 200 öğrenci ise hilali oluşturdu. Türk bayrağı eşliğinde asker selamına duran öğrenciler, bu çalışmayla sınır ötesinde operasyondaki Mehmetçik'e moral vermeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçladıkları belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.