Servergazili Öğrenciler, Atanur Cami’de Sabah Namazı’nda Buluştu

DENİZLİ 27.10.2019 - 11:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Servergazili Öğrenciler, Atanur Cami’de Sabah Namazı’nda Buluştu

Denizli Servergazi İmam Hatip Ortaokulu tarafından sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve öğrenciler cami ve namazı sevdirme maksadıyla başlatılan sabah namazı buluşmalarını bu ayki programı Atanur Camii’nde gerçekleşti.   2019- 2020 eğitim öğretim yılı Ekim ayı Atanur Camii'nde gerçekleştirilen sabah namazı programına Servergazi İmam Hatip Ortaokulu idaresi, öğrencileri, aileleri ve cami cemaati katıldı.     Sabah namazı buluşmalarında, görevli imam hatip tarafından kıldırılan sabah namazı sonrası yapılan sohbet ve edilen dua ile öğrenci ve cemaatin sabah namazının manevi bereketinden istifade etmeleri sağlandı.   Servergazi İmam Hatip Ortaokulu Yönetimi; “Sabah namazı buluşmamız başta okulumuza, ülkemize, İslam alemine hayırlar getirsin. Rabbim yapılan dualarımızı kabul eder inşallah. Etkinliğimize destek veren velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, kantin çalışanlarımıza, hayırseverimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” denildi.     Program sonrası sabah namazına iştirak eden öğrenciler ve cemaate okul idaresi tarafından sabah kahvaltısı ikram edildi.        

Denizli Servergazi İmam Hatip Ortaokulu tarafından sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve öğrenciler cami ve namazı sevdirme maksadıyla başlatılan sabah namazı buluşmalarını bu ayki programı Atanur Camii’nde gerçekleşti.

 

2019- 2020 eğitim öğretim yılı Ekim ayı Atanur Camii'nde gerçekleştirilen sabah namazı programına Servergazi İmam Hatip Ortaokulu idaresi, öğrencileri, aileleri ve cami cemaati katıldı.

 

 

Sabah namazı buluşmalarında, görevli imam hatip tarafından kıldırılan sabah namazı sonrası yapılan sohbet ve edilen dua ile öğrenci ve cemaatin sabah namazının manevi bereketinden istifade etmeleri sağlandı.

 

Servergazi İmam Hatip Ortaokulu Yönetimi; “Sabah namazı buluşmamız başta okulumuza, ülkemize, İslam alemine hayırlar getirsin. Rabbim yapılan dualarımızı kabul eder inşallah. Etkinliğimize destek veren velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, kantin çalışanlarımıza, hayırseverimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” denildi.

 

 

Program sonrası sabah namazına iştirak eden öğrenciler ve cemaate okul idaresi tarafından sabah kahvaltısı ikram edildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.