29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kabul Töreni’yle Devam Etti

DENİZLİ 30.10.2019 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kabul Töreni’yle Devam Etti

Cumhuriyet'in 96'ncı yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan'ın ev sahipliğinde Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni düzenlendi. Davetliler, Vali Hasan Karahan ve Eşi Şule Meral Karahan tarafından karşılandı.   Anemon Otel’ de gerçekleştirilen Kabul Törenine; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Alb. Metin Düz, İl Müdürleri, Sivil, Askeri ve Adli Erkan, Şehit yakınları, Gaziler ile davetliler katıldı.     Gecede konuşan Vali Hasan Karahan; “ Cumhuriyet Bayramı’nda Denizlimizi her şekliyle temsil eden siz kıymetli misafirlerimiz hoşgeldiniz, şeref ve onur verdiniz. Davetimize icabet ettiniz. Cumhuriyet Bayramımızın 96. kuruluş yıldönümünde bizleri yalnız bırakmadınız hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün sabah erken saatlerde başladı. Yürüyüşlerle devam etti ve akşam da sizlerle birlikteyiz. Cumhuriyet coşkusunun bu heyecanını Rabbim daim etsin. Bizlerde Denizlimizde görev yapmaktan ve hizmet vermekten onur duyduk, gurur duyduk. Çok zor günlerden geçtik ama inşallah bütün zorlukları aştık hep beraber. Türk milletinin cesareti ile milli iradenin hakimiyetine her zaman inandık. Her zor durumda milletimize başvurduk. Millet de her zaman en doğrusunu en hakkaniyetlisini bize gösterdi. Milletin rehberliğinde, Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak inşallah, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhuriyet’in 96. yılında yedi düvele gösterdi kendini. Çevresinde sözü dinlenen, dikkate alınan, düşmanlığından korkulan, dostluk kurulmaya çalışılan bir ülke oldu. Bu 96 yılda, alın teriyle emeğiyle atalarımızın hakkı vardır. Biz de atalarımızdan aldığımız bu güçle hizmet vermeye devam edeceğiz. Allah bize güç ve kuvvet verdiği sürece bu can bu bedende olduğu sürece biz de hizmet vermeye devam edeceğiz. Sizlerin desteği sizlerin coşkusu ve bizlere olan güveni ile başımızı inşallah yere eğmeyeceğiz. Yedi cihana Denizli’nin Cumhuriyete bağlılığını aşk ile gösterdiniz hepinize teşekkür ediyoruz. Tekrardan Cumhuriyet Bayramınızı kutluyoruz. Nice 96 yıllara hep birlikte. Milletimiz yaşasın, Cumhuriyetimiz yaşasın, Devletimiz yaşasın. Saygılar sunuyorum” dedi.     Vali Hasan Karahan, Cumhuriyetin 96. Yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı Protokol Üyeleri ile birlikte kesti.   Eşi Şule Meral Karahan ile birlikte davetlilerin masalarını tek tek gezerek yakından ilgilenen Vali Hasan Karahan Kabul Töreni sonunda konukları kapıda uğurladı.            

Cumhuriyet'in 96'ncı yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan'ın ev sahipliğinde Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni düzenlendi. Davetliler, Vali Hasan Karahan ve Eşi Şule Meral Karahan tarafından karşılandı.

 

Anemon Otel’ de gerçekleştirilen Kabul Törenine; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Alb. Metin Düz, İl Müdürleri, Sivil, Askeri ve Adli Erkan, Şehit yakınları, Gaziler ile davetliler katıldı.

 

 

Gecede konuşan Vali Hasan Karahan; “ Cumhuriyet Bayramı’nda Denizlimizi her şekliyle temsil eden siz kıymetli misafirlerimiz hoşgeldiniz, şeref ve onur verdiniz. Davetimize icabet ettiniz. Cumhuriyet Bayramımızın 96. kuruluş yıldönümünde bizleri yalnız bırakmadınız hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün sabah erken saatlerde başladı. Yürüyüşlerle devam etti ve akşam da sizlerle birlikteyiz. Cumhuriyet coşkusunun bu heyecanını Rabbim daim etsin. Bizlerde Denizlimizde görev yapmaktan ve hizmet vermekten onur duyduk, gurur duyduk. Çok zor günlerden geçtik ama inşallah bütün zorlukları aştık hep beraber. Türk milletinin cesareti ile milli iradenin hakimiyetine her zaman inandık. Her zor durumda milletimize başvurduk. Millet de her zaman en doğrusunu en hakkaniyetlisini bize gösterdi. Milletin rehberliğinde, Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak inşallah, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhuriyet’in 96. yılında yedi düvele gösterdi kendini. Çevresinde sözü dinlenen, dikkate alınan, düşmanlığından korkulan, dostluk kurulmaya çalışılan bir ülke oldu. Bu 96 yılda, alın teriyle emeğiyle atalarımızın hakkı vardır. Biz de atalarımızdan aldığımız bu güçle hizmet vermeye devam edeceğiz. Allah bize güç ve kuvvet verdiği sürece bu can bu bedende olduğu sürece biz de hizmet vermeye devam edeceğiz. Sizlerin desteği sizlerin coşkusu ve bizlere olan güveni ile başımızı inşallah yere eğmeyeceğiz. Yedi cihana Denizli’nin Cumhuriyete bağlılığını aşk ile gösterdiniz hepinize teşekkür ediyoruz. Tekrardan Cumhuriyet Bayramınızı kutluyoruz. Nice 96 yıllara hep birlikte. Milletimiz yaşasın, Cumhuriyetimiz yaşasın, Devletimiz yaşasın. Saygılar sunuyorum” dedi.

 

 

Vali Hasan Karahan, Cumhuriyetin 96. Yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı Protokol Üyeleri ile birlikte kesti.

 

Eşi Şule Meral Karahan ile birlikte davetlilerin masalarını tek tek gezerek yakından ilgilenen Vali Hasan Karahan Kabul Töreni sonunda konukları kapıda uğurladı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.