650 Öğrenci ile Büyük Türkiye Haritası ve Ay Yıldız Koreografisi

DENİZLİ 10.11.2019 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

650 Öğrenci ile Büyük Türkiye Haritası ve Ay Yıldız Koreografisi

Denizli Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören 650 öğrenci,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıl Dönümü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, büyük Türkiye haritası ve ay yıldız çizerek ATA’ya bağlılıklarını gösterdiler.     Gençlerin; Türk milletinin ve tüm dünyanın takdirini toplamış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamaları, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulurken yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi hatırlayarak, birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi taşımaları amacıyla yapılan koreografide öğrenciler; okul bahçesinde büyük Türkiye haritası ve Türk Bayrağında bulunan ay yıldızı çizdiler.     Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak; Vefatının 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.  

Denizli Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören 650 öğrenci,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıl Dönümü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, büyük Türkiye haritası ve ay yıldız çizerek ATA’ya bağlılıklarını gösterdiler.

 

 

Gençlerin; Türk milletinin ve tüm dünyanın takdirini toplamış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamaları, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulurken yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi hatırlayarak, birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi taşımaları amacıyla yapılan koreografide öğrenciler; okul bahçesinde büyük Türkiye haritası ve Türk Bayrağında bulunan ay yıldızı çizdiler.

 

Denizlili öğrencilerden Türkiye haritası ve ay yıldız kareografisi

 

Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak; Vefatının 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

 

Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ay-yıldız kareografisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.