16 yaşındaki genç 3 gündür kayıp!

ASAYİŞ 20.11.2019 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

16 yaşındaki genç 3 gündür kayıp!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde oğulları Şahin Kandemir’den 3 gündür haber alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Kandemir  ailesi ve ekipler tarafından her yerde aranıyor.   Edinilen bilgiye göre, Deliktaş Mahallesi’nde ailesiyle ikamet eden Şahin Kandemir (16) , 3 gün önce çıktığı evlerine bir daha geri dönmedi. Ailenin tüm aramalarına rağmen ulaşılamayan Şahin Kandemir’in bulunması için polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.   Polis ekipleri gencin bulunması için çalışma başlattı. Aile, çocuklarını görenlerin polise veya 0543 540 82 00 nolu telefona bildirmelerini istedi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde oğulları Şahin Kandemir’den 3 gündür haber alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Kandemir  ailesi ve ekipler tarafından her yerde aranıyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Deliktaş Mahallesi’nde ailesiyle ikamet eden Şahin Kandemir (16) , 3 gün önce çıktığı evlerine bir daha geri dönmedi. Ailenin tüm aramalarına rağmen ulaşılamayan Şahin Kandemir’in bulunması için polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

 

Polis ekipleri gencin bulunması için çalışma başlattı. Aile, çocuklarını görenlerin polise veya 0543 540 82 00 nolu telefona bildirmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.