Kontrolden çıkan otomobil devrildi: 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ 21.11.2019 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kontrolden çıkan otomobil devrildi: 3 kişi yaralandı

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında kontrol çıkarak devrilen otomobilde 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye gelen kurtarma ekipleri yaralıları devrilen araç çıkarmak için adeta zamanla yarıştı.   Edinilen bilgilere göre, kaza Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yaşanan kazada, Ramazan G., idaresindeki 20 ABC 195 plakalı otomobil kontrolden çıkarak kanal kenarında bulunan tel örgü ve direğine çarparak devrildi. Kazada sürücü ile birlikte araç içerisinde bulunan Azat G., ve Murat G., sıkışarak yaralandı.   Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil servis ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılırken, ekipler yaralıları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Ardından yaralılar ambulanslar ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   Kaza sonra soruşturma başlatıldı.

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında kontrol çıkarak devrilen otomobilde 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye gelen kurtarma ekipleri yaralıları devrilen araç çıkarmak için adeta zamanla yarıştı.

 

Edinilen bilgilere göre, kaza Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yaşanan kazada, Ramazan G., idaresindeki 20 ABC 195 plakalı otomobil kontrolden çıkarak kanal kenarında bulunan tel örgü ve direğine çarparak devrildi. Kazada sürücü ile birlikte araç içerisinde bulunan Azat G., ve Murat G., sıkışarak yaralandı.

 

Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil servis ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılırken, ekipler yaralıları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Ardından yaralılar ambulanslar ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kaza sonra soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.