Yenişehir Koşu yolunda kaza

ASAYİŞ 21.11.2019 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yenişehir Koşu yolunda kaza

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki otomobilin karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kazada iki otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken 2 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 23.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi koşu yol olarak bilinen Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi’nde meydana geldi. Seyir halindeki iki otomobil kavşakta dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışma sonrası ortalık savaş alanına dönerken her iki otomobilin sürücüsü yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansa hastaneye kaldırıldı. Kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki otomobilin karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kazada iki otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 23.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi koşu yol olarak bilinen Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi’nde meydana geldi. Seyir halindeki iki otomobil kavşakta dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışma sonrası ortalık savaş alanına dönerken her iki otomobilin sürücüsü yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansa hastaneye kaldırıldı. Kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.