Kayıp genç bulundu!

ASAYİŞ 21.11.2019 - 11:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kayıp genç bulundu!

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde evinden üç gün önce ayrılan 16 yaşındaki Şahin Kandemir’den sevindirici haber geldi. Kuzenleri tarafından bir parkta görülen Kandemir sağ salim bulundu.   Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesinde ikamet eden 16 yaşındaki Şahin Kandemir isimli genç sırra kadem basmıştı. Evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 16 yaşındaki Şahin Kandemir’den üç gündür haber alınamıyordu.   Her yerde aranan genç,  dün gece sağ salim bulundu. Kayıp genci, kuzenleri Pelitlibağ Mahallesindeki bir parkta gördü. Durumu hemen ailesine bildirdi. Olay yerine gelen aile kayıp çocuklarını sağ salim bulmuş oldu. Evden ayrılıp geri dönmeyen genç bir arkadaşının evinde kaldığı ve nerede kaldığını ailesine söylemediği belirtildi.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde evinden üç gün önce ayrılan 16 yaşındaki Şahin Kandemir’den sevindirici haber geldi. Kuzenleri tarafından bir parkta görülen Kandemir sağ salim bulundu.

 

Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesinde ikamet eden 16 yaşındaki Şahin Kandemir isimli genç sırra kadem basmıştı. Evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 16 yaşındaki Şahin Kandemir’den üç gündür haber alınamıyordu.

 

Her yerde aranan genç,  dün gece sağ salim bulundu. Kayıp genci, kuzenleri Pelitlibağ Mahallesindeki bir parkta gördü. Durumu hemen ailesine bildirdi. Olay yerine gelen aile kayıp çocuklarını sağ salim bulmuş oldu. Evden ayrılıp geri dönmeyen genç bir arkadaşının evinde kaldığı ve nerede kaldığını ailesine söylemediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.